(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020

Tehtävän kuvaus

Asumisen tuki -yksikkö hakee sosiaalityöntekijöitä sijaisuuteen ajalle 4.1.-5.9.2021.

Tehtävänä on 30-59-vuotiaiden asunnottomien asiakkaiden asumisen ja tuen tarpeen arviointi sekä tuetun asumisen vastuuasumisyksikössä asuvien asiakkaiden jatkoasumisen arviointityö. Tämän lisäksi tehtävään sisältyy asumisen tuen asumispalveluissa asuvien asiakkaiden aikuissosiaalityö. Sosiaalityöntekijä kuuluu arviointi- ja sijoitustyön ryhmään, jossa työskentelee yhteensä kymmenen sosiaalityöntekijää, kaksi SAS-sijoittajaa, kaksi sairaanhoitajaa ja johtava sosiaalityöntekijä.

Asumisen tuki on osa psykiatria- ja päihdepalveluita. Työyhteisössämme on hyvä yhteishenki ja työskentelemme vahvalla ammattiosaamisella asiakaslähtöisesti.

Tarjoamme sinulle työyhteisön tuen lisäksi kaupungin henkilöstöedut, esimerkiksi työsuhdematkalippuedun ja ammattiasi tukevaa koulutusta. Helsingin kaupungilla sinua odottaa myös edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan. Lisäksi sinulla on käytössäsi oma työhuone.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-02-468-20. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia, eikä niitä palauteta.


Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Luemme eduksi aiemman kokemuksen asunnottomien parissa työskentelystä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Johtava sosiaalityöntekijä Pertti Peltovaara 09 310 43640, pertti.peltovaara@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi