Sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2020

Tehtävän kuvaus

Helsingin sosiaalipäivystys hakee rautaista sosiaalityön ammattilaista osaksi huipputiimiä sosiaalityöntekijän sijaisuuteen!

Sijaisuus alkaa 1.12.2020 tai sopimuksen mukaan, ja jatkuu 21.7.2021 saakka.

Helsingin sosiaalipäivystys arvioi välttämättömän ja kiireellisen sosiaalipalvelujen tarpeen virka-ajan ulkopuolella sekä tekee mahdolliset toimenpiteet. Avun tarve voi liittyä lapsen turvattomiin olosuhteisiin, lapsen tai nuoren huolestuttavaan käyttäytymiseen, perheväkivaltaan, tai aikuisen tai vanhuksen sosiaalihuollon tarpeeseen. Lisäksi sosiaalipäivystykselle kuuluu valmiussuunnitelman mukaisesti suuronnettomuusvalmius 24/7 yhdessä kriisipäivystyksen kanssa.

Työ on kolmivuorotyötä, ja sitä tehdään kokeneen ja osaavan työparin ja tiimin kanssa. Päivystävä sosiaalityöntekijä työskentelee ennakoimattomissa tilanteissa, joissa edellytetään kykyä kokonaisvaltaiseen ja nopeaan arviointiin, yksilölliseen harkintaan ja päätöksentekoon paineen alla.

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Lisäksi edellytämme laaja-alaista kokemusta sosiaalityöstä, erityisesti lastensuojelusta. Edellytämme hyviä yhteistyötaitoja sekä kykyä tehdä pari- ja tiimityötä. Edellytämme kykyä ja kokemusta kohdata kriisissä olevia asiakkaita.

Luemme eduksi Helsingin kaupungin palvelujärjestelmän tuntemuksen.

Jätä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-02-433-20. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Johtava sosiaalityöntekijä Pia Korkala p. 050-4020106, pia.korkala@hel.fi ja johtava sosiaalityöntekijä Päivi Peltonen p. 050-4020129, paivi.peltonen@hel.fi.

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1399425
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Sijaisuus
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki