(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2020

Tehtävän kuvaus

Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimialan Asumisen tuki- yksikössä haetaan mielenterveysasiakkaiden asumispalveluiden työryhmään sosiaalityöntekijää.

Tehtävässä painottuu asumispalveluissa asuvien mielenterveysasiakkaiden kuntoutussuunnitelmien toteuttamisen seuranta ja asumisen tilanteiden selvittäminen ja arviointi. Yhteistyökumppaneita ovat mm. asumispalveluiden henkilökunta, eri hoitotahot ja SAS-sijoittajat. Helsingin kaupunki järjestää mielenterveysasiakkaiden asumispalveluja omana toimintana ja ostopalveluna.

Virka täytetään 1.12.2020 alkaen.

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Lisäksi edellytämme:

Helsingin palvelujärjestelmän ja toimintaympäristön tuntemista. Työkokemusta mielenterveysasiakkaiden asumispalveluiden sosiaalityöntekijän työtehtävistä ja aikuissosiaalityön työtehtävistä. Hyviä vuorovaikutustaitoja, kehittämismyönteisyyttä, joustavuutta sekä kykyä moniammatilliseen tiimityöhön.

Jätä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-02-427-20. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Arviointipäällikkö Satu Tuomainen p. 050 402 0153, satu.tuomainen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi