(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme yhteistyökykyiseen ja innokkaaseen työryhmäämme oma-aloitteista ja asiakastyöstä kiinnostunutta sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkaan. Tehtävä täytetään 17.12.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Sosiaalityöntekijänä tehtäviisi kuuluu alle 18-vuotiaiden vammaisten, kehitysvammaisten ja autisminkirjon lasten ja nuorten kanssa tehtävä sosiaalityö, joka sisältää palvelutarpeen kartoitusta ja arviointia, palvelusuunnitelmien tekemistä ja tarvittavien palvelujen järjestämistä sekä ohjausta ja neuvontaa.

Sosiaalityöntekijä työskentelee usein yhdessä asiakkaan, hänen perheensä sekä yhteistyökumppanien kuten kehitysvammapoliklinikan, lapsiperheiden kotipalvelun ja lastensuojelun työntekijöiden kanssa. Asiakkaita tavataan esimerkiksi kotikäynneillä, kehitysvammapoliklinikalla, oppilaitoksissa tai toimistolla. Työ sopii sinulle, joka pidät moniammatillisesta työstä lasten, nuorten ja perheiden parissa.

Vammaisten sosiaalityön Itäkadun perhekeskuksen toimipisteessä hoidetaan itäisen ja pohjoisen kaupunginosan alle 18-vuotiaiden henkilöiden vammaispalvelujen ja kehitysvammahuollon sosiaalityö sekä omaishoidon tuki. Toimipisteessä työskentelee neljä kehitysvammahuollon- ja vammaispalvelun sosiaalityöntekijää, viisi omaishoidon tuen sosiaaliohjaajaa, johtava sosiaalityöntekijä sekä toimistosihteeri.

Työ on liikkuvaa, ja meillä on liikkuvaan työhön soveltuvat työvälineet, kuten kannettava tietokone ja älypuhelin. Myös etätyön tekeminen sovitusti on mahdollista. Kannustamme osallistumaan koulutuksiin ja oman työn kehittämiseen. Tarjoamme ammattitaitoisen ja aktiivisen työryhmän tuen, mahdollisuuden kehittää palveluitamme sekä vaihtelevan työtehtävän.

Työpaikka sijaitsee Itäkeskuksessa kesäkuussa 2017 avatussa Itäkadun perhekeskuksessa hyvien liikenneyhteyksien äärellä.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Hel-singin kaupungin kirjaamoon, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-01-555-20. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto:
Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme: kiinnostusta moniammatilliseen työhön sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn, joka on osittain liikkuvaa.

Luemme eduksi: innostuneen ja kehittämismyönteisen työotteen.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Johtava sosiaalityöntekijä Tove Nygård-Alanne, p. 09 310 69565, tove.nygard-alanne@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/sosiaalityontekijaksi-helsinkiin/