(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkaan Laakson päihdepoliklinikalle. Virka täytetään 11.11.20 lukien tai sopimuksen mukaan.

Laakson päihdepoliklinikka on osa verkostomaisesti toimivaa terveys- ja hyvinvointikeskustoimintaa, jossa tehdään yhteistyötä asiakkaan asioissa muiden sosiaali- ja terveyspalvelujen kanssa arvioinnin, hoidon ja palvelujen saamisen sujuvoittamiseksi. Helsingin päihdepoliklinikoilla toteutetaan toipumisorientaation mukaista hoitoa ja kuntoutusta.

Päihdepoliklinikan sosiaalityöntekijä työskentelee osana moniammatillista tiimiä sosiaalipalveluiden, etuuksien ja kuntoutuksen asiantuntijana. Sosiaalityöntekijä tekee sosiaalihuoltolain edellyttämiä tehtäviä ja niihin liittyvää päätöksentekoa (muun muassa palvelutarpeen arvio, täydentävä ja ehkäisevä toimeentulotuki, kuntouttavan työtoiminnan polut).

Tarjoamme sinulle kaupungin monipuoliset henkilöstöedut, esim. työmatkasetelit sekä ammattiasi ja työssä kehittymistäsi tukevaa koulutusta ja työnohjausta. Helsingin kaupungilla sinua odottaa edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Muussa tapauksessa kirjallinen hakemus lähetetään osoitteeseen: Helsingin kaupungin kirjaamo, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-02-365-20. (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11-13).
Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto:
Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja ja kokemusta aikuissosiaalityöstä.

Luemme eduksi päihde- ja mielenterveystyön kokemuksen ja Helsingin palveluverkon tuntemuksen.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Johtava sosiaalityöntekijä Seija Sistonen, p. 040 334 4489, seija.sistonen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi