(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

Tehtävän kuvaus

Sosiaalityöntekijä vastaa palvelutarpeen arvioinnin asiakastyöstä, selvitysprosessin etenemisestä sekä tarvittaessa kiireellisistä toimenpiteistä. Työhön kuuluu myös konsultaatiota, ohjausta, neuvontaa ja lyhytaikaisen tuen tarjoamista arvioinnin aikana. Tehtävä vaatii taitoja sekä itsenäiseen että pari-, tiimi- ja moniammatilliseen työskentelyyn.

No nyt tietysti ajattelet, että "kyllä minä muuten, mutta se asunnon hankkiminen on haasteellista ja kallista". Ei hätää; meiltä löytyy edullisia työsuhdeasuntoja.

Hakemukset ensisijaisesti Helsingin kaupungin rekrytointijärjestelmän kautta. Kirjallinen hakemus lähetetään: Helsingin kaupungin kirjaamo Sosiaali- ja terveystoimiala PL 10 00099 Helsingin kaupunki (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11 - 13).

Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen taitoa, hyviä dokumentointitaitoja, hyviä vuorovaikutustaitoa, kykyä tehdä pari- ja verkostotyötä, aktiivista työotetta

Luemme eduksi kokemuksen lasten ja nuorten ja heidän perheidensä kanssa työskentelystä

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Johtava sosiaalityöntekijä Iiris Ahtola Lapsiperheiden palvelutarpeen arviointi ja tuki/Lassila puh: 050-330 3229 iiris.ahtola@hel.fi