Sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme yhteistyökykyiseen ja innokkaaseen kaksikieliseen työryhmäämme oma-aloitteista ja asiakastyöstä kiinnostunutta ruotsinkielen taitoista sosiaalityöntekijää vakituiseen virkaan. Tehtävä alkaa 1.11.2020 tai sopimuksen mukaan.

Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu ruotsinkielisten vammaisten, kehitysvammaisten ja autisminkirjon lasten, nuorten sekä aikuisten kanssa tehtävä sosiaalityö, joka sisältää palvelutarpeen kartoitusta ja arviointia, palvelusuunnitelmien tekemistä ja tarvittavien palvelujen järjestämistä sekä ohjausta ja neuvontaa.

Sosiaalityöntekijä työskentelee usein yhdessä asiakkaan, omaisten sekä yhteistyökumppanien kanssa. Asiakkaita tavataan niin kotikäynneillä kuin toimistolla. Työ sopii sinulle, joka pidät moniammatillisesta ja vaihtelevasta työstä.

Työ on liikkuvaa, ja meillä on liikkuvaan työhön soveltuvat työvälineet, kuten kannettava tietokone ja älypuhelin. Myös etätyön tekeminen sovitusti on mahdollista. Kannustamme osallistumaan koulutuksiin ja oman työn kehittämiseen. Tarjoamme ammattitaitoisen ja aktiivisen työryhmän tuen, mahdollisuuden kehittää palveluitamme sekä vaihtelevan työtehtävän.

Vammaisten sosiaalityön Kallion perhekeskuksen toimipisteeseen on keskitetty koko kaupungin ruotsinkieliset palvelut (vammaispalveluiden ja kehitysvammahuollon sosiaalityö, omaishoidon tuki ja kuljetuspalvelut). Toimipisteessä työskentelee neljä kehitysvammahuollon- ja vammaispalvelun sosiaalityöntekijää, joista kaksi ruotsinkielisten asiakkaiden parissa, neljä omaishoidon tuen sosiaaliohjaajaa, joista yksi ruotsinkielisten asiakkaiden kanssa, johtava sosiaalityöntekijä sekä kaksi toimistosihteeriä.

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä suomen kielen tyydyttävä suullinen taito.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Lisäksi edellytämme:

Kiinnostusta moniammatilliseen työskentelyyn sekä kykyä liikkuvaan työhön. Toivomme myös innostunutta ja kehittämismyönteistä työotetta.

Luemme eduksi:

Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä kyvyn itsenäiseen työskentelyyn.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-01-44-20. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Paula Rantonen, johtava sosiaalityöntekijä, paula.rantonen@hel.fi, p. 09 310 62907 Maria Ek-Kirves, sosiaalityöntekijä, maria.ek-kirves@hel.fi, p. 09 310 44808

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot