(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme sosiaalityöntekijää pohjoisen nuorten sosiaalityön tiimiin vakinaiseen virkaan 1.11.2020 alkaen.

Tiimissämme on 10 sosiaalityöntekijää, 5 sosiaaliohjaajaa, johtava sosiaalityöntekijä ja tällä hetkellä myös yksi hanketyöntekijä. Työpiste sijaitsee Malmin virastotalossa, Ala-Malmin tori 2. Tiimimme asiakkaat ovat 16-29-vuotiaita.

Sosiaalityöntekijänä tehtäväsi on vastata nuorten kanssa tehtävästä sosiaalityöstä. Työn pääpaino on suunnitelmallisessa sosiaalityössä erityistä tukea tarvitsevien nuorten aikuisten kanssa. Työ sisältää sosiaalihuoltolain mukaisia palvelutarpeen arviointeja ja sosiaalityön suunnitelmien laatimista ja seurantaa sekä yksilöhuollon päätöksentekoa mm. täydentävästä ja ehkäisevästä toimeentulotuesta päättämistä sekä rakenteellista sosiaalityötä. Sosiaalityöntekijänä teet nuoren tarpeen mukaan parityötä sosiaaliohjaajan kanssa.

Helsingin kaupungin monipuoliset henkilöstöedut, mm. työsuhdematkalippuetu ja ammattia tukeva koulutus ovat käytettävissäsi. Helsingin kaupungilla sinua odottaa edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen työn, mahdollisuuden työn kehittämiseen sekä työnohjaukseen. Tiimissämme on hyvä työilmapiiri.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Muussa tapauksessa kirjallinen hakemus lähetetään osoitteeseen: Helsingin kaupungin kirjaamo, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-01-443-20. (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11-13). Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Lisäksi edellytämme valmiutta pari- ja tiimityöskentelyyn, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä dokumentointitaitoja, valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja soveltuvuutta tehtävään.

Luemme eduksi aikuissosiaalityön/nuorten sosiaalityön työkokemuksen.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Johtava sosiaalityöntekijä Maija Holopainen p. 09 310 69773, 050 3217023 maija.holopainen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi