(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkaan lastensuojelun sijoituksen sosiaalityöhön. Palvelussuhde alkaa 12.10.2020 tai sopimuksen mukaan.

Tehtäviisi kuuluu sijoituksen aikainen lapsen vastuusosiaalityö lapsen ja lapsen vanhempien kanssa. Työsi on mielekästä ja palkitsevaa lastensuojelun kuntouttavalla sektorilla. Työ edellyttää sinulta valmiutta matkustamiseen.

Työ sopii sinulle, jos pidät vaihtelevasta työstä ja sinulla on kykyä itsenäiseen toimintaan, työskentelyyn työparina, tiimissä ja erilaisissa verkostoissa. Sinulla on mahdollisuus etätyöhön. Joustava työaika tukee työn suunnittelua ja jaksamista. Asiakasmäärä on keskimäärin 30 asiakasta per sosiaalityöntekijä.

Sijoituksen sosiaalityössä toimii kahdeksan työryhmää. Jokaisessa työryhmässä on johtava sosiaalityöntekijä ja 6 sosiaalityöntekijää. Kehitämme toimintaa aktiivisesti.

Saat tukea työllesi esimieheltäsi sekä innostuneelta ja motivoituneelta työyhteisöltämme. Jokaisella tiimillä on oma ryhmätyönohjaus.

Lisäksi sijoituksen sosiaalityötä tukevat psykologit, erityissosiaalityöntekijä, sosiaaliohjaajat ja johtava ohjaaja sekä asiakasohjauksen ja valvonnan työntekijät ja toimistotyöntekijät.

Työnantajana tarjoamme sinulle henkilöstöetuja, kuten monipuolisia koulutusmahdollisuuksia ja työsuhdematkalipun. Autamme tarvittaessa työsuhdeasunnon saamisessa. Sijoituksen sosiaalityössä toimii oma aktiivinen virkistyskerho. Voit tutustua Helsingin kaupungin tarjoamiin henkilöstöetuihin tarkemmin osoitteessa helsinkirekry.fi.

Jätä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-01-426-20. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.


Kelpoisuusehto:

Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme tehtävän vaativuuden mukaista osaamista, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja ja hyvää kirjallista ilmaisukykyä sekä soveltuvuutta tehtävään.

Luemme eduksi kokemuksen lastensuojelun sosiaalityöstä. Lisäksi toivomme hakijalta hyvää tietoteknistä osaamista sekä innostunutta ja kehittämismyönteistä työotetta.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

johtava sosiaalityöntekijä Tiia Viljanen, tiia.viljanen@hel.fi, puh. 040 834 4759

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/sosiaalityontekijaksi-helsinkiin/