(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2020

Haemme osaavaan, työstään ja sen kehittämisestä innostuneeseen työyhteisöömme sosiaalityöntekijää neljän kuukauden viransijaisuuteen päivystys- ja ensiarviointitehtävään. Matinkylä-Olarin ja Tapiolan lastensuojelussa työskentelee 14 sosiaalityöntekijää, 5 sosiaaliohjaajaa ja yksi ohjaaja sekä kaksi johtavaa sosiaalityöntekijää ja toimistosihteeri. Näistä kaksi sosiaalityöntekijää ja kaksi ohjaajaa vastaa virka-ajan päivystys- ja ensiarviointitehtävistä.

Työtehtäviin kuuluu lasten ja heidän perheidensä ohjaus, lastensuojeluilmoitusten ja yhteydenottojen selvittely ensiarviointeineen ja kiireellisine sijoituksineen. Päivystys- ja ensiarviointitiimimme toimii tiiviissä yhteistyössä alueemme suunnitelmallisen lastensuojelun sosiaalityöntekijöiden ja ohjaajien kanssa, osana isompaa tiimiä ja työyhteisöä.

Työyhteisössämme on vahvaa moninaista ammatillista osaamista. Esimiehillä on pitkä kokemus lastensuojelutyöstä. Tarjoamme perehdytyksen työhön, tuemme toisiamme työssä, jaamme kokemuksia ja iloitsemme onnistumisistamme. Työntekijöille on tarjolla esimiehen, työyhteisön ja työnohjaajan tuki. Teemme työtä työpareina ja systeemisellä työotteella. Meillä on vuosittain työn kehittämispäivä.

Espoon kaupunki tarjoaa erilaisia työsuhde-etuja. Toimistotilamme on hiljattain osin remontoitu monitoimitilaksi. Liikenneyhteydet ovat hyvät ja metrolla pääsee lähelle toimistoamme. Lisäksi ilmainen autohallipaikka järjestyy tarvittaessa.


Työpaikan nimi: Matinkylä-Olarin ja Tapiolan lastensuojelu

Työaika: 38h 15 min/vko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.


Lastensuojelu on osa perhe- ja sosiaalipalveluja. Pidämme tärkeänä asiakaslähtöisyyttä, varhaista tukea ja moniammatillista työskentelyä. Kehitämme lastensuojelua yhdessä asiakkaiden ja muiden perhepalvelujen toimijoiden kanssa. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot