(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme uutta kollegaa lämminhenkiseen ja innostavaan tiimiimme 1.9.2020 tai kanssasi sovittavasta ajankohdasta lukien.

Monitaitoisesta ja moniammatillisesta kokoonpanostamme löytyy asiakastyön ammattilaisten lisäksi mm. mentori, käytännönopettaja, työelämälähettiläs, sosiaalisen raportoinnin erityisosaaja. Tiimissä tuemme toisiamme ja meillä on hyvä tekemisen meininki.

Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Itäkeskuksessa, Itäkadun perhekeskuksessa. Palvelualueemme ovat Itä-Helsingissä, Mellunkylästä Laajasaloon. Perhekeskuksemme kokoaa lasten ja perheiden palveluja samaan taloon, jossa yhteistyö ammattilaisten välillä toimii hyvin.

Tiimiimme kuuluu lastensuojelun sosiaalityöntekijöitä, aikuissosiaalityön sosiaaliohjaaja, psykiatrinen sairaanhoitaja, perheneuvolan sosiaalityöntekijä ja psykologi sekä johtava sosiaalityöntekijä. Moniammatillinen tiimityö tuo asiakastyöhön mielekkyyttä ja joustavuutta niin asiakkaiden kuin työntekijöiden näkökulmasta.

Sosiaalityöntekijänä autat sosiaalityön keinoin lapsia ja heidän perheitään. Toimit vastuusosiaalityöntekijänä ja arvioit lapsen ja perheen tuen tarvetta muiden ammattilaisten kanssa. Työhön kuuluu myös virka-aikana tehtävää lastensuojelun päivystystyötä, jossa teet monipuolista kartoitustyötä ja annat ensivaiheen tukea perheille.

Työ sopii sinulle, joka pidät moniammatillisesta arviointi- ja auttamistyöstä lasten, nuorten ja perheiden kanssa. Tukenasi on työtä innolla kehittävä tiimi sekä toimivat rakenteet: säännölliset tiimikokoukset, lähiesimiehen tuki ja ulkopuolinen työnohjaus. Yhdessä haluamme perehdyttää Sinut uuteen työhön mahdollisimman hyvin ja tarjota tukea pitkin matkaa työhön oppiessasi. Hyvinvointi työssä on meille tärkeää ja panostamme siihen muun muassa pitämällä tiimin yhteisiä rentoutushetkiä.

Sinulla on mahdollisuus tehdä sopimuksen mukaan etätyötä. Saat meillä kaupungin monipuoliset henkilöstöedut ja hyvät kouluttautumismahdollisuudet. Autamme tarvittaessa työsuhdeasunnon saamisessa. Tarjoamme käyttöösi myös HSLn työsuhdematkalipun. Helsingissä saat työhösi tarvittaessa juridista tukea oman toimialamme lakimiehiltä.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, Sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-01-276-20. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto:

Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutuksen ja asiakastyön dokumentoinnin taitoja sekä tiimityön taitoja.

Luemme eduksi kokemuksen työskentelystä lapsiperheiden kanssa, moniammatillisesta arviointityöstä sekä Helsingin kaupungin palvelujärjestelmän tuntemuksen.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Tiina Mustonen, johtava sosiaalityöntekijä p. 050 4020 243 Linda Thapa, sosiaalityöntekijä p. 050 4020 237

Lisätietoa

https://hel.fi/helsinki/fi/kaupunki-ja-hallinto/hallinto/palvelut/palvelukuvaus?id=2910