Sosiaalityöntekijä
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2020

Kuvaus tehtävästä: Espoon lastensuojelun laitoshoidossa työskentelee kahdeksan sosiaalityöntekijää sekä johtava sosiaalityöntekijä. Haemme asiantuntevaan ja työstä innostuneeseen tiimiimme lapsen asioista vastaavaa työntekijää sijaisuuteen. Haettava sosiaalityöntekijä saa työtovereikseen pitkän kokemuksen omaavia sosiaalityöntekijöitä sekä myös tuoreempia lastensuojelun ammattilaisia.

Laitoshoidon sosiaalityöntekijä työskentelee huostaanotettujen ja lastensuojelulaitoksiin sijoitettujen lasten, heidän vanhempiensa ja lasten sijaishuoltopaikkojen kanssa. Tehtävä on monipuolinen ja työnkuva vaihteleva. Kahta samanlaista työpäivää ei ole. Työntekijän tukena ovat säännölliset työnohjaukset, viikkotiimit sekä läsnä oleva lähiesimies. Lisäksi tiimimme tukena asiakasasioissa työskentelee systeemisen työotteen mukaisesti perheterapeutti.

Sijaisuuteen valittavan työntekijän on mahdollista esittää toiveitaan ja vaikuttaa tehtävänkuvan rakentamiseen. Sijaisuuteen ei liity valmista asiakaspiiriä ja ajatuksena on suunnitella tehtävä yhdessä työntekijän ja työryhmämme kesken.

Myös sijaiskelpoiset sosiaalityön opiskelijat huomioidaan sijaisuutta täytettäessä. Tässä on erinomainen mahdollisuus päästä tutustumaan lastensuojelun sijaishuollon monipuoliseen ja mielenkiintoiseen maailmaan.

Toimistomme sijaitsee Espoon keskuksessa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Sijaisuus täytetään 2.6.2020 tai sopimuksen mukaan.


Työpaikan nimi: Espoon sosiaali ja terveystoimi, Lastensuojelu, sijaishuollon sosiaalityö/ laitoshoito

Työaika: 38h15min

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään: tehtävän hoitaminen edellyttää matkustamista

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme: hyviä vuorovaikutiustaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Lastensuojelu on osa perhe- ja sosiaalipalveluja. Pidämme tärkeänä asiakaslähtöisyyttä, varhaista tukea ja moniammatillista työskentelyä. Kehitämme lastensuojelua yhdessä asiakkaiden ja muiden perhepalvelujen toimijoiden kanssa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot