Sosiaalityöntekijä
Luona Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2020

Haemme Espoon ja Vantaan vastaanottokeskuksiimme  ammatistaan innostuneita sosiaalityöntekijöitä vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen osaksi sosiaalipalveluita, jossa työskentelee sosiaalityöntekijöitä ja sosiaaliohjaajia.

Vastaanottokeskuksissa tehtävänämme on tarjota turvapaikanhakijoillemme lakisääteiset vastaanottopalvelut ja edistää heidän hyvinvointiaan turvapaikkaprosessin aikana. Asiakkaina sinulla ovat yksin tulleet turvapaikanhakijat ja perheet. Edellytämme hakijalta sosiaalihuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (817/2015, 7) mukaista koulutusta (VTM, YTM, tms) ja toivomme kokemusta aikuis- ja/tai lastensuojelun sosiaalityöstä, organisointikykyä ja sisäistä paloa kehittyä ammattilaisena.

Olemme valmiita tarjoamaan myös loppuvaiheen opiskelijalle mahdollisuuden työskennellä osa-aikaisesti ja määräaikaisesti. Henkilöstöetuihimme sisältyy myös neljä palkallista opintopäivää vuodessa, joka helpottaa tutkinnon suorittamista loppuun.

Tarjoamme Sinulle merkityksellisen työn, mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit, erinomaisen perehdytyksen sekä kilpailukykyisen hiljattain alan toimijoiden kanssa benchmarkatun palkan etuineen. Henkilöstöetuihimme kuuluvat mm. kattava työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurisetelit täysimääräisenä sekä vuosittaiset kehitys- ja työhyvinvointipäivät. Meillä voi tehdä etätyötä hyvin joustavasti.

Tehtävän hakuaika päättyy 31.5.2020. Sopivan kandidaatin löytyessä tehtävä voidaan täyttää jo hakuajalla. Haluatko kysyä lisää? Lisätietoja antavaa Essi Virtanen gsm 050 436 0650

Meidät löydät myös TwitteristäInstagramista ja Linkedinistä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1358884
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Vantaa
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Essi Virtanen gsm 050 436 0650