(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.3.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkaan lastensuojelun sijoituksen sosiaalityöhön. Palvelussuhde alkaa 13.5.2020 tai sopimuksen mukaan.

Tehtäviisi kuuluu sijoituksen aikainen vastuusosiaalityö lapsen ja lapsen vanhempien kanssa sekä yhteistyö sijaishuoltopaikkojen ja lapsen muun verkoston kanssa. Sijaisperheen tukityötä hoitaa sosiaaliohjaaja, jonka kanssa työskentelet työparina. Työsi on mielekästä, haastavaa ja palkitsevaa lastensuojelun kuntouttavalla sektorilla. Työ edellyttää sinulta valmiutta matkustamiseen.

Työ sopii sinulle, jos pidät vaihtelevasta työstä ja sinulla on kykyä itsenäiseen toimintaan, työskentelyyn työparina, tiimissä ja erilaisissa verkostoissa. Käytössämme on kannettavat tietokoneet ja sinulla on mahdollisuus etätyöhön. Joustava työaika tukee työn suunnittelua ja jaksamista.

Sijoituksen sosiaalityössä toimii yhteensä kahdeksan työryhmää vastuusosiaalityön tehtävissä. Jokaisessa työryhmässä on johtava sosiaalityöntekijä ja 5-7 sosiaalityöntekijää.

Lisäksi sijoituksen sosiaalityötä tukevat perhehoidon palveluiden psykologit, sosiaalityöntekijät ja sosiaaliohjaajat, asiakasohjauksen sijoittajasosiaalityöntekijät sekä toimistotyöntekijät.

Saat tukea työllesi esimieheltäsi sekä innostuneelta ja motivoituneelta työyhteisöltämme. Jokaisella tiimillä on oma ryhmätyönohjaus.

Työnantajana tarjoamme sinulle henkilöstöetuja, kuten monipuolisia koulutusmahdollisuuksia ja työsuhdematkalipun ja lounassetelit. Autamme tarvittaessa työsuhdeasunnon saamisessa. Sijoituksen sosiaalityössä toimii oma aktiivinen virkistyskerho. Voit tutustua Helsingin kaupungin tarjoamiin henkilöstöetuihin tarkemmin osoitteessa helsinkirekry.fi.

Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, Sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-01-184-20. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13.
Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.


Kelpoisuusehto:

Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.


Lisäksi edellytämme:
Tehtävän vaativuuden mukaista osaamista, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä hyvää kirjallista ilmaisua ja soveltuvuutta tehtävään.


Luemme eduksi:
Kokemuksen lastensuojelun ja sijaishuollon sosiaalityöstä, erityisesti perhehoidosta. Lisäksi toivomme hakijalta hyvää tietoteknistä osaamista sekä innostunutta ja kehittämismyönteistä työotetta.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

johtava sosiaalityöntekijä Marisa Liesimaa, puh. 09 310 45657, johtava sosiaalityöntekijä Sari Säilynoja, puh. 09 310 46918

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi