(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Kolarin kunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2020

Haemme joukkoomme osaajaa mielenkiintoiseen ja haasteelliseen työhön sosiaalipalveluihin. Arvostamme positiivista, asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä työskentelyotetta. Työssä menestyminen edellyttää kykyä itsenäiseen päätöksentekoon. Toivomme, että olet innostunut työstäsi ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja olet tiimipelaaja. Ajokortti on työssä välttämätön, koska työ vaatii liikkumista. Virkamatkoilla käytössäsi on kunnan auto, mutta työn tekemistä helpottaa jos sinulla on mahdollisuus myös oman auton käyttöön.

Tarjoamme merkityksellisen työn kehittyvässä toimintaympäristössä, mahdollisuuksia kouluttautumiseen ja itsensä kehittämiseen sekä innostuneen sekä työhön sitoutuneen työyhteisön. Pääset toteuttamaan laadukasta sosiaalityötä sekä kehittämään työn sisältöjä muun muassa systeemisen lastensuojelumallin käyttöönoton myötä. Tukenasi ovat kannustavat ja ammattitaitoiset työkaverit ja yhteistyöverkosto. Työtiimiisi kuuluvat vastaava sosiaalityöntekijä, joka on lähiesimiehesi, sosiaaliohjaaja, ikäihmisten palvelujen palveluvastaava, perhetyöntekijät ja toimistosihteerit. Kolarissa tehdään tiiviisti yhteistyötä myös terveydenhuollon, mielenterveyspalvelujen ja varhaiskasvatuksen sekä perusopetuksen henkilöstön kanssa. Voit hyödyntää työssäsi myös alueellista Tunturi-Lapin sosiaalityöntekijöiden tukiverkostoa ja tarjoamme mahdollisuuden työnohjaukselliseen tukeen. Työnantaja tukee etätyöskentelyä ja kunnassa on käytössä liukuvan työajan järjestelmä.

Työtehtävät painottuvat laajasti sosiaalityöhön ja työ on yhdennettyä sosiaalityötä. Tehtävänkuvaa voimme kuitenkin muokata osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Työhön sisältyy aikuissosiaalityötä, lastensuojelutyötä sekä vammaispalvelutyötä, palveluihin liittyvää ohjausta ja neuvontaa, palvelutarpeen arviointia, palvelusuunnitelmien laadintaa sekä niihin liittyvää päätöksen tekoa. Olemme valmiit neuvottelemaan työn sisällöistä omien vahvuuksiesi ja toiveittesi pohjalta.

Edellytämme sinulta sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukaista kelpoisuutta. Virkaan valittavan tulee toimittaa kunnan työterveyshuollon todistus hyväksyttävästä terveydentilastaan sekä esittää nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote. Viran täyttämisessä noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtäväkohtainen palkka on 3850 euroa/kk. Virka täytetään 1.5.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi 19.4.2020 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti kuntarekry.fi -sivuston kautta. Hakemuksen voi toimittaa myös paperisena osoitteeseen Kolarin kunta, sosiaali- ja terveyslautakunta, Isopalontie 2, 95900 Kolari.