(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme lännen aikuissosiaalityön 1-tiimiin sosiaalityöntekijää vakituiseen virkaan 1.5.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tiimissä työskentelee 3 sosiaalityöntekijää, 7 sosiaaliohjaajaa, yhdyskuntatyöntekijä, asukastilan ohjaaja ja johtava sosiaalityöntekijä. Työtilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä osoitteessa Hopeatie 6. Tiimi palvelee asiakkaita, jotka ovat iältään yli 30 -vuotiaita. Tiimissä teemme tiivistä yhteistyötä lännen aikuissosiaalityön 2- tiimin kanssa ja toimimme aktiivisesti Terveys- ja hyvinvointikeskus-verkostossa.

Sosiaalityöntekijänä vastaat aikuisten kanssa tehtävästä sosiaalityöstä. Työhön sisältyy sosiaalihuoltolain mukaisten palvelutarpeen arviointien ja sosiaalityön suunnitelmien laatiminen, suunnitelmallinen ja tavoitteellinen työskentely aikuisten ja heidän verkostojen kanssa sekä ehkäisevän ja täydentävän toimeentulotuen että muiden yksilöhuollon päätösten tekeminen. Lisäksi sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu rakenteellinen sosiaalityö.

Työtäsi tukevat hyvät ja toimivat rakenteet, kuten säännölliset työryhmän kokoukset, lähiesihenkilön tuki ja ulkopuolinen työnohjaus. Parityö on vahvuutemme ja työparin saat tarpeen mukaan joko yhteistyökumppaneista tai työryhmän sisältä.

Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen työn, koulutusta, liukuvan työajan, mahdollisuuden tehdä liikkuvaa ja etätyötä sekä oman työhuoneen. Lisäksi tarjoamme kaupungin monipuoliset henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun, lounasedun ja liikuntapalveluita.

Hakemukset ensisijaisesti Helsingin kaupungin rekrytointijärjestelmän kautta. Kirjallinen hakemus lähetetään: Helsingin kaupungin kirjaamo, Sosiaali- ja terveystoimiala, PL 10 00099 Helsingin kaupunki (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11-13). Kuoreen tunnus sote-01-122-20.

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Lisäksi edellytämme:
Avointa ja keskustelevaa työskentelyotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja, kehittämismyönteisyyttä.

Luemme eduksi:

Innostuksen ja osaamisen sosiaalisen median hyödyntämiseen osana rakenteellista työtä, kokemuksen Helsingin aikuissosiaalityöstä ja asiakastietojärjestelmien käytöstä, Länsi-Helsingin palveluverkoston ja THK-toimintamallin tuntemuksen.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Johanna Moll, johtava sosiaalityöntekijä p. 09 310 41133, johanna.moll@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi