(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme sosiaalityöntekijää Pohjoisen aikuissosiaalityön tiimiin (tiimi1) virkavapaan sijaisuuteen 1.4..2020 - 16.8.2020. Sijaisuuden aloituspäivästä voidaan sopia ja viranhoito saattaa jatkua ilmoitetun päättymispäivän jälkeen.

Tiimissämme työskentelee 5 sosiaalityöntekijää, 5 sosiaaliohjaajaa, 2 etsivän lähityön sosiaaliohjaajaa ja johtava sosiaalityöntekijä.

Sosiaalityöntekijänä tehtävänäsi on vastata aluejakoon perustuvien yli 30 vuotiaiden aikuisten kanssa tehtävästä suunnitelmallisesta ja tavoitteellisesta sosiaalityöstä Pohjoisen aikuissosiaalityössä.

Työtä tehdään erityistä tukea tarvitsevien aikuisten kanssa. Työsi sisältää sosiaalihuoltolain mukaisten palvelutarpeen arviointien ja sosiaalityön suunnitelmien sekä aktivointisuunnitelmien laadintaa ja seurantaa, täydentävästä ja ehkäisevästä toimeentulotuesta päättämistä, verkostoitumista muiden toimijoiden kanssa sekä rakenteellista sosiaalityötä.

Tarjoamme Helsingin kaupungin monipuoliset henkilöstöedut, mm. työsuhdematkalippuedun.

Kelpoisuusehto:
Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Luemme eduksi: Kokemuksen aikuissosiaalityöstä ja Helsingin palvelujärjestelmän tuntemuksen.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

johtava sosiaalityöntekijä Eija Suominen, 09 310 58310, eija.suominen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi