(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2020

Tehtävän kuvaus


Haemme sosiaalityöntekijää lyhyeen sijaisuuteen lastensuojelun avohuollon sosiaalityöhön Vuosaareen ajalle 1.6-31.8.2020 + 1.9-31.11.2020 tai sopimuksen mukaan.

Vuosaaren avohuollon sosiaalityössä on kaksi tiimiä, joissa molemmissa on seitsemän sosiaalityöntekijää ja yksi johtava sosiaalityöntekijä. Asiakasmäärät vaihtelevat. Tällä hetkellä meillä on keskimäärin 30 asiakasta sosiaalityöntekijää kohden. Vuosaaren avohuollossa kehitetään systeemistä työotetta ja tiimien tukena tässä on perheterapeutti kolmena päivänä viikossa ja täysipäiväinen sosiaaliohjaaja/koordinaattori.

Avohuollon sosiaalityössä saat tehdä työtä, jolla on merkitystä!
Sijaisuuden aikana toimit aluksi kokeneempien työntekijöiden työparina asiakkaiden avohuollon tukitoimien suunnittelussa, toteutuksessa ja arvioinnissa, autat kirjaamisessa ja osallistut varallaoloon ja akuuttien tilanteiden selvittämiseen. Kesälomien aikana työ keskittyy pääosin päivystysluontoiseen työhön. Saat esimiehen ja tiimin vankan tuen.

Tehtävä sopii sinulle, jos haluat tutustua lastensuojelun avohuollon työhön ja olet avoin ja rohkea tarttumaan uusiin asioihin ja tilanteisiin. Sinua kiinnostaa erilaisten ratkaisujen etsiminen asiakkaiden tilanteisiin yhdessä asiakkaan ja verkostojen kanssa. Monipuolinen tehtäväkenttämme tarjoaa hyvän mahdollisuuden kehittyä lastensuojelun ammattilaisena.

Olet tervetullut meidän osaavaan ja iloiseen joukkoon.

Kelpoisuusehto:
Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi: kokemuksen lastensuojelutyöstä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Johtava sosiaalityöntekijä Katja Sonck , 040 336 1030, katja.sonck@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi