(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Tehtävän kuvaus

Helsingin psykiatria- ja päihdepalvelut jakautuvat kuuteen palvelukokonaisuuteen: asumisen tuki, ensilinjan palvelut, mielialahäiriöpalvelut, psykoosipalvelut, päihdepalvelut sekä sosiaali- ja kriisipäivystys.

Haemme sosiaalityöntekijää määräaikaiseen virkaan psykoosipalveluihin Kalasataman psykoosipoliklinikalle. Poliklinikka sijaitsee Kalasataman uudessa ja modernissa terveys- ja hyvinvointikeskuksessa.

Tehtävä sijoittuu moniammatilliseen psykoosityöryhmään, jossa hoidetaan ja kuntoutetaan yli 30 v. psykoosihäiriöistä kärsiviä potilaita. Sosiaalityöntekijä toimii työryhmässä sosiaalityön asiantuntijana. Tehtäviin kuuluu potilaiden sosiaalisen tilanteen arviointi ja kartoitus, taloudellisen tilanteen ja asumisasioiden selvittely, kuntoutuspolkujen suunnittelu sekä yhteistyö potilaiden verkostojen ja omaisten kanssa.

Helsingin psykiatria- ja päihdepalvelujen sosiaalityöntekijät tekevät sosiaalihuoltolain edellyttämiä tehtäviä ja niihin liittyvää päätöksentekoa (muun muassa palvelutarpeen arvio, täydentävä ja ehkäisevä toimeentulotuki, kuntouttavan työtoiminnan polut). Edellytämme hakijalta kiinnostusta ja innostusta kuntouttavaa, sosiaalityön työkaluja monipuolisesti hyödyntävää sosiaalityötä kohtaan.

Tarjoamme sinulle kaupungin henkilöstöedut, esimerkiksi työsuhdematkalippuedun ja ammattiasi tukevaa koulutusta. Helsingin kaupungilla on myös työsuhdeasuntoja.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti helsinkirekry.fi kautta.


Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Lisäksi edellytämme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Luemme eduksi kokemuksen psykiatristen potilaiden ja heidän läheistensä kanssa työskentelystä sekä aikuisosiaalityön tehtävistä ja Helsingin palveluverkon tuntemisen.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Johtava sosiaalityöntekijä Tuula Juvonen p. 09 310 59121 tuula.juvonen@hel.fi Psykososiaalisen työn päällikkö Kaisu Maunuksela p. 09 310 62462 kaisu.maunuksela@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi