(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Luona Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.12.2019

Haemme Espoon ja Vantaan vastaanottokeskuksiimme kahta ammatistaan innostunutta sosiaalityöntekijää vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen osaksi sosiaalipalveluita, jossa työskentelee sosiaalityöntekijöitä ja sosiaaliohjaajia.

Vastaanottokeskuksissa tehtävänämme on tarjota turvapaikanhakijoillemme lakisääteiset vastaanottopalvelut ja edistää heidän hyvinvointiaan turvapaikkaprosessin aikana. Asiakkaina sinulla ovat yksin tulleet turvapaikanhakijat ja perheet. Edellytämme hakijalta sosiaalihuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (817/2015, 7) mukaista koulutusta (VTM, YTM, tms) ja toivomme kokemusta aikuis- ja/tai lastensuojelun sosiaalityöstä, organisointikykyä ja sisäistä paloa kehittyä ammattilaisena.

Olemme valmiita tarjoamaan myös loppuvaiheen opiskelijalle mahdollisuuden työskennellä osa-aikaisesti ja määräaikaisesti. Henkilöstöetuihimme sisältyy myös neljä palkallista opintopäivää vuodessa.

Tarjoamme Sinulle merkityksellisen työn, mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit, erinomaisen perehdytyksen sekä kilpailukykyisen hiljattain alan toimijoiden kanssa benchmarkatun palkan etuineen. Henkilöstöetuihimme kuuluvat mm. kattava työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurisetelit täysimääräisenä sekä vuosittaiset kehitys- ja työhyvinvointipäivät. Meillä voi tehdä etätyötä hyvin joustavasti.

Tehtävän hakuaika päättyy 30.1.2020. Sopivan kandidaatin löytyessä tehtävä voidaan täyttää jo hakuajalla. Haluatko kysyä lisää? Lisätietoja antavat palvelupäällikkö Anna-Kaisa Harju gsm 050 468 5833 ja Essi Virtanen gsm 050 436 0650

Meidät löydät myös Twitteristä, Instagramista ja Linkedinistä.