(Poistunut julkaisusta)

SOSIAALITYÖNTEKIJÄ
Janakkalan kunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2019

Tervetuloa

SOSIAALITYÖNTEKIJÄKSI
Janakkalaan

 

Janakkalan sosiaali-ja terveyspalveluissa ei ole jääty odottamaan sote-uudistusta, vaan kehitämme määrätietoisesti ja asiakaslähtöisesti palveluitamme janakkalalaisille.  Emme ole ulkoistaneet mitään, vaan huolehdimme kunnianhimoisesti itse palveluistamme.  Pitkälti toista vuotta toimiva perhekeskuksemme on Suomen ensimmäisiä ja siitä on moni käynyt ottamassa mallia. Perhekeskuksemme on sekä koko kuntaan levittynyt toimintamalli, että moneen toimintaan taipuva tila keskellä Turenkia.

 

Etsimme kahta sosiaalityöntekijää, toista huolehtimaan lapsiperheidemme hyvinvoinnista perhekeskukseen ja toista aikuissosiaalityöhön. Tuntisitko jommankumman työmaista omaksesi?

 

Lapsiperheiden sosiaalityöntekijänä teet tärkeää ennaltaehkäisevää sosiaalityötä. Osallistut lapsiperheiden sosiaalihuoltolain mukaisiin palvelutarpeen arviointeihin, vastaa asiakassuunnitelmista ja päätät tarvittavien palveluiden myöntämisestä. Vastaat palvelukokonaisuudesta, ohjaat ja seuraat palveluiden toteutumista ja vaikuttavuutta.

Aikuissosiaalityön tavoitteena on vahvistaa asiakkaan toimintakykyä, ehkäistä sosiaalisten ongelmien syntyä ja kartoittaa elämäntilannetta, vahvuuksia ja voimavaroja. Työnkuvaasi kuuluvat palvelutarpeen arvioinnit, asiakassuunnitelmat, suunnitelmallinen asiakastyö yhdessä asiakkaan ja verkostojen kanssa sekä taloudellinen sosiaalityö.

Tukenasi on asiantuntijaryhmä, pääset kouluttautumaan lisää, palkka on hyvä ja voit tehdä myös etätöitä. Janakkalaan on helppo pendelöidä laajalta alueelta Etelä-Suomessa. Janakkala on viihtyisä paikka myös asua, jos muuttaisit paikkakunnalle, autamme sinua siinä. Autamme sinua tarvittaessa myös lasten hoitopaikan järjestämisessä.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan (3452,08 eur/kk + 150 eur tiimivastuusta).

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 § ja 32 §:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys.

Kiinnostuitko? Soita, niin jutellaan lisää: sosiaalityön johtaja Sanna Kortesoja, puh. 03 680 1259,  sanna.kortesoja@janakkala.fi.

Sähköiset hakemukset Kuntarekry.fi-palvelun kautta. Hakuaika molempiin päättyy 17.1.2019 klo 12.00.