(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

Kuvaus tehtävästä:

Oletko se sinä? Sosiaalityöntekijä, tule osaksi vammaissosiaalityön lasten tiimiä. Haussa sosiaalityöntekijän virka 7.1.2020 alkaen. Neuvomme ja perehdytämme työtehtäviin.

Teet yhteistyötä lapsen ja hänen lähiyhteisönsä kanssa vammaisten lasten asioissa. Työssämme lapsi on keskiössä ja käytössämme on erilaisia menetelmiä lapsen kuulemiseen. Tiimissä on neljä sosiaalityöntekijää ja neljä sosiaaliohjaajaa. Tukenasi on oman talon työntekijöiden lisäksi espoolainen monialainen verkosto. Teemme yhteistyötä aktiivisesti muiden perhe- ja sosiaalipalvelujen toimijoiden sekä terveyssosiaalityön kanssa.

Työ perustuu vammaispalvelu-, kehitysvamma- ja sosiaalihuoltolain sekä omaishoidontukeen liittyvän lainsäädännön soveltamiseen ja päätöksen tekoon. Keskeisenä tehtävänäsi on vastata vammaisten lasten palveluprosessista yhteistyössä heidän perheidensä kanssa. Työhösi kuuluu myös ensi- ja palvelutarpeen arviointia. Työtä teemme lean-ajattelun mukaisesti ja tavoitteenamme on pitää asiakasprosessit sujuvina.

Vahvuutemme on hyvä työyhteisö, jossa jaetaan osaamista ja työskennellään yhdessä. Lisäksi työpaikallamme on monipuolista sosiaalityön osaamista. Meillä on myös käytettävissä muiden toimijoiden moniammatillista osaamista, kuten toimintaterapeutti, juristi, lääkäri ja sairaanhoitaja. Painopisteenä lasten tiimin työskentelyssä on tällä hetkellä verkostotyön kehittäminen. Esimiesresurssia on lisätty, joka mahdollistaa sen, että esimiehemme ovat vahvasti läsnä asiakastyön arjessa. Työyhteisössämme keskeisenä arvona on työntekijöiden työhyvinvointi, sitä tuemme säännöllisellä työnohjauksella ja yhteisöllisillä tapahtumilla - Espoon kaupungin tarjoamien työsuhde-etujen lisänä Espoon kaupunki tarjoaa mm. HSL:n matkalippuun työsuhde-etuuden, 100 ilmaista uimahallikertaa vuodessa sekä Eazybreak-kulttuuri/sporttipassin. Jos olet muuttamassa Espooseen, avustamme asunnon hankinnassa.

Työn voit aloittaa sopimuksen mukaan.

Työpaikan nimi: Espoon kaupunki, vammaispalvelut


Työaika: 38,15 h viikko


Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään:

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme: Kokemusta vammaissosiaalityöstä tai lapsiperheiden kanssa tehtävästä sosiaalityöstä.