(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019

Tehtävän kuvaus

Asumisen tuki- yksikkö hakee sosiaalityöntekijää sijaisuuteen 8.6.2020 saakka. Tehtävä täytetään 11.12.2019 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävänä on yli 60-vuotiaiden asunnottomien asiakkaiden asumisen ja tuen tarpeen arviointi sekä tuetun asumisen vastuuasumisyksikössä asuvien asiakkaiden jatkoasumisen arviointityö. Tämän lisäksi tehtävään sisältyy asumisen tuen tukikodeissa ja solutukiasunnoissa asuvien asiakkaiden aikuissosiaalityö. Sosiaalityöntekijä kuuluu arviointi- ja sijoitustyön ryhmään, jossa hänen lisäkseen työskentelee kahdeksan sosiaalityöntekijää, kaksi SAS-sijoittajaa ja johtava sosiaalityöntekijä. Arvostamme aiempaa kokemusta asunnottomien parissa työskentelystä.

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Johtava sosiaalityöntekijä Saana Kauhanen, saana.kauhanen@hel.fi, p. 09 310 43640

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi