(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019

Tehtävän kuvaus

Hietaniemenkadun palvelukeskus on asunnottomille tarkoitettu ympärivuorokauden auki oleva palvelukeskus, jonka tavoitteena on heikoimmassa asemassa olevien helsinkiläisten asunnottomien elinolojen parantaminen. Palvelukeskus tarjoaa hätämajoitusta ja tilapäisasumista reilulle sadalle asunnottomalle. Majoituksen lisäksi palvelukeskus tarjoaa asiakkailleen matalan kynnyksen sosiaali- ja terveyspalveluja sekä ravinto- ja hygieniapalveluja.

Etsimme moniammatilliseen työyhteisöömme sosiaalityöntekijää vastaamaan asunnottomien asiakkaiden sosiaalityöstä 3.2.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu asiakkaiden ohjaus ja neuvonta, palvelutarpeenarviointi ja asiakassuunnitelmien laatiminen sekä yksilöhuollon päätöksenteko. Arviointi- ja sijoitustyöllä varmistetaan asiakkaalle pysyvä asuminen tilapäisasumisen jälkeen.

Hietaniemenkadun palvelukeskuksen kaksi sosiaalityöntekijää ovat osa moniammatillista työyhteisöä, johon kuuluu lähihoitajia, sairaanhoitajia, sosiaaliohjaajia ja lääkäri. Palvelukeskus palvelee asiakkaitaan matalan kynnyksen periaatteella, jossa asiakkaan asiointi ei edellytä ajanvarausta.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-02-25-19. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.


Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Anna-Maija Josefsson Johtaja Hietaniemenkadun palvelukeskus 09 310 24253

Lisätietoa

https://www.hel.fi/helsinki/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/sosiaalinen-tuki-ja-toimeentulo/asunnottomien-tuet-ja-palvelut/palvelukeskukset/