(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Kolarin kunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2019

Etsimme joukkoomme  sosiaalityöntekijää täydentämään kehittämismyönteistä, ammattitaitoista ja työn haasteista nauttivaa työyhteisöämme. Tukenasi on oman työyhteisön lisäksi hyvin toimiva Tunturi-Lapin sosiaalityöntekijöiden välinen verkosto, joka kokoontuu säännöllisesti. Työtehtävät painottuvat virkasuhteen alkaessa lastensuojeluun. Tehtävänkuvaa voimme kuitenkin muokata osittain osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu pääaineopinnot tai pääainetta vastaavat opinnot sosiaalityössä. Arvostamme positiivista asennetta, kehitysmyönteisyyttä sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Viran hoitaminen edellyttää mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Viran täyttämisessä käytetään kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan 30 päivän kuluessa viran vastaanottamisesta sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain mukainen rekisteriote.

Tehtäväkohtainen palkka virkasuhteen alkaessa on 3425,84 €. Virka täytetään toistaiseksi 1.12.2019 alkaen.

Hakemukset pyydämme jättämään 15.11.2019 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti kuntarekry.fi -sivuston kautta. Hakemuksen voi toimittaa myös paperisena osoitteeseen Kolarin kunta, sosiaali- ja terveyslautakunta, Isopalontie 2, 95900 Kolari