(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Luona

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2019

Oletko Sinä haluttu sosiaalityöntekijämme, jonka saamme kasvavaan ja kehittyvään sote-alan yritykseemme Luonaan?

Haemme Espoon ja Vantaan vastaanottokeskuksiimme kahta ammatistaan innostunutta sosiaalityöntekijää vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen. 

Vastaanottokeskuksissa tehtävänämme on tarjota turvapaikanhakijoillemme lakisääteiset vastaanottopalvelut ja edistää heidän hyvinvointiaan turvapaikkaprosessin aikana. Asiakkaina sinulla ovat yksin tulleet turvapaikanhakijat ja perheet.

Sosiaalityöntekijän työpäivät monikulttuurisessa työympäristössä ovat vaihtelevia ja monialaisia. Vastuullesi kuuluvat sosiaalityön ammatillinen johtaminen osana sosiaalipalvelutiimiä, asiakkaiden palvelutarpeiden kartoitus ja ohjaaminen tarvittavien palveluiden piiriin, psykososiaalisen tuen antaminen, täydentävän vastaanottorahan päätökset ja erilaisten lausuntojen tekeminen. Olet tärkeä osa keskuksen sosiaalipalvelutiimiä, jossa työskentelee sosiaalityöntekijä ja sosiaaliohjaajia. Yhteistyöverkostoosi kuuluu Luonan moniammatillisen tiimin lisäsi viranomaisia ja muita sidosryhmiä. Odotamme sinulta sosiaalihuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (817/2015 • 7) mukaista koulutusta (VTM, YTM, tms), toivomme lisäksi kokemusta aikuis- ja/tai lastensuojelun sosiaalityöstä, organisointikykyä ja sisäistä paloa kehittyä ammattilaisena.

Olemme valmiita tarjoamaan myös loppuvaiheen opiskelijalle mahdollisuuden työskennellä osa-aikaisesti. Henkilöstöetuihimme sisältyy myös 4 palkallista opintopäivää vuodessa. Tarjoamme Sinulle merkityksellisen työn, mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit, hyvän perehdytyksen sekä vasta muihin alan toimijoihin benchmarkatun kilpailukykyisen palkan etuineen. Henkilöstöetuihimme kuuluvat mm. kattava työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurisetelit täysimääräisesti sekä vuosittaiset kehitys- ja työhyvinvointipäivät.

Pääset eteenpäin Hae työpaikkaa -linkistä. Tehtävän hakuaika päättyy 30.11.2019. Sopivan kandidaatin löytyessä tehtävä voidaan täyttää jo hakuajalla.  Lisätietoja antavat palvelupäällikkö Anna-Kaisa Harju gsm 050 468 5833 ja Essi Virtanen gsm 050 436 0650.

Meidät löydät myös Twitteristä, Instagramista ja Linkedinistä. Tuleviin työkavereihin ja #luonaotteeseen voit tutustua sivuillamme https://www.luona.fi/luonalaiset/uratarinat/