(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Kirkkonummen kunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Uusinta haku

Kirkkonummen maahanmuuttajapalveluiden tiimissä on avoinna sosiaalityöntekijän vakinainen virkasuhde 1.11.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Maahanmuuttajapalveluissa tehdään moniammatillista kotouttamistyötä Kirkkonummelle muuttaneiden pakolaistaustaisten henkilöiden kanssa. Maahanmuuttajatyön tiimi sijoittuu aikuissosiaalityön työyksikköön, jossa toimii neljä sosiaalityön tiimiä: nuorten tiimi, työikäisten tiimi, ikäihmisten tiimi, maahanmuuttajapalveluiden tiimi ja asumisneuvonta. Maahanmuuttajapalveluiden tiimi vastaa kaikenikäisten kotouttamislain piiriin kuuluvien kuntalaisten palveluista.

Maahanmuuttajatyön tiimiin kuuluu 2 sosiaalityöntekijää ja 2 sosiaaliohjaaja.   

Maahanmuuttajapalveluiden toimipaikka sijaitsee Kirkkonummen kunnantalossa, osoite Ervastinkatu 2, 02400 Kirkkonummi
Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 8 §: n mukainen pätevyys.
 
Tehtävässä on mahdollisuus sekä itsenäiseen työskentelyyn että aktiiviseen tiimityöskentelyyn ja omaan työhön vaikuttamisen mahdollisuutta pidetään tärkeänä voimavarana työyhteisössä. Tehtävässä ovat hyödyksi hyvät yhteistyö- ja verkostoitumistaidot, hyvä suomen, englannin ja muiden kielten suullinen ja kirjallinen taito sekä kyky työskennellä moniammatillisessa tiimissä toimintaympäristön jatkuvasti muuttuessa. Pyrimme jatkuvasti kehittämään ja tehostamaan kotouttamisen palveluita kunnassa. Työtehtävät vaativat nopeaa arviointi- ja päätöksentekokykyä sekä kriisityövalmiutta. Arvostamme kokemusta kotouttamistyöstä sekä laajemmin ymmärrystä humanitäärisen maahanmuuton erityiskysymyksistä, laajaa palveluverkoston tuntemusta sekä kokemusta nuorten kanssa työskentelystä.

Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, ennaltaehkäisevää toimintatapaa ja moniammatillista työskentelyä. Kirkkonummi on savuton työpaikka. Henkilöstöetuina mainittakoon työterveyshuolto sekä ammatillinen työnohjaus. Kirkkonummi kuuluu myös Helsingin seudun liikenteen alueeseen (hsl) ja työpiste sijaitsee 100 metriä juna- ja linja-autoasemalta.  

Lisätietoja tehtävästä johtava sosiaalityöntekijä Pia Sandström-Hentilä, p. 040-1269 134 tai sosiaalityön päällikkö Sirkku Pekkarinen-Keto, p. 040-7561 411.
Tehtäväkohtainen palkka: 3437,41 € / kk.

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Työaika: 38 h 15 min /viikko

Lähetä hakemuksesi kuntarekryn sähköisellä hakulomakkeella. Haku päättyy 25.10.2019 klo 12.00.