(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Luona

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2019

Oletko Sinä haluttu sosiaalityöntekijämme, jonka saamme kasvavaan ja kehittyvään sote-alan yritykseemme Luonaan?

Haemme Espoon ja Vantaan vastaanottokeskuksiimme kahta ammatistaan innostunutta sosiaalityöntekijää vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen. 

Vastaanottokeskuksissa tehtävänämme on tarjota turvapaikanhakijoillemme lakisääteiset vastaanottopalvelut ja edistää heidän hyvinvointiaan turvapaikkaprosessin aikana. Asiakkaina sinulla ovat yksin tulleet turvapaikanhakijat ja perheet.

Sosiaalityöntekijän työpäivät monikulttuurisessa työympäristössä ovat vaihtelevia ja monialaisia. Vastuullesi kuuluvat sosiaalityön ammatillinen johtaminen osana sosiaalipalvelutiimiä, asiakkaiden palvelutarpeiden kartoitus ja ohjaaminen tarvittavien palveluiden piiriin, psykososiaalisen tuen antaminen, täydentävän vastaanottorahan päätökset ja erilaisten lausuntojen tekeminen. Olet tärkeä osa keskuksen sosiaalipalvelutiimiä, jossa työskentelee sosiaalityöntekijä ja sosiaaliohjaajia. Yhteistyöverkostoosi kuuluu Luonan moniammatillisen tiimin lisäsi viranomaisia ja muita sidosryhmiä.

Odotamme sinulta

  • sosiaalihuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (817/2015 • 7) mukaista koulutusta (VTM, YTM, tms)
  • kokemusta aikuis- ja/tai lastensuojelun sosiaalityöstä
  • organisointikykyä ja
  • sisäistä paloa kehittyä ammattilaisena.

Olemme valmiita tarjoamaan myös loppuvaiheen opiskelijalle mahdollisuuden työskennellä osa-aikaisesti. Henkilöstöetuihimme sisältyy myös 4 palkallista opintopäivää vuodessa. Tarjoamme Sinulle merkityksellisen työn, mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit, hyvän perehdytyksen sekä kilpailukykyisen palkan etuineen. Henkilöstöetuihimme kuuluvat mm. kattava työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurisetelit sekä vuosittaiset kehitys- ja työhyvinvointipäivät.

Pääset eteenpäin Hae työpaikkaa -linkistä. Tehtävän hakuaika päättyy 15.9.2019. Sopivan kandidaatin löytyessä tehtävä voidaan täyttää jo hakuajalla.

Meidät löydät myös Twitteristä, Instagramista ja Linkedinistä. Tuleviin työkavereihin ja #luonaotteeseen voit tutustua sivuillamme https://www.luona.fi/luonalaiset/uratarinat/

WWW-osoite http://www.luona.fi
Yhteystiedot Anna-Kaisa Harju gsm 050 4685833 (Vantaa) tai Essi Virtanen gsm 0504360650 (Espoo)
Työpaikan osoite Robert Huberin tie 3, 01510 HELSINKI tai Kutojantie 10, 02630 ESPOO
Työ alkaa Sopimuksen mukaan
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Haku päättyy 15.09.2019