(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2019

Tehtävän kuvaus


Kiinnostaako lastensuojelun jälkihuolto? Haluatko syventää lastensuojelun osaamistasi systeemisen lastensuojelun avulla? Haluatko olla mukana tekemässä valtakunnallista jälkihuollon uudistamista?

Etsimme jälkihuollon sosiaalityöntekijäksi asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä sosiaalityöntekijää 1.10.2019 lukien tai sopimuksen mukaan. Helsingin lastensuojelun jälkihuollossa työskentelee 16 sosiaalityöntekijää kahden johtavan sosiaalityöntekijän alaisuudessa.

Helsingin jälkihuolto kehittyy. Pilotoimme systeemistä mallia ja kehitämme asiakasprosesseja asiakkaiden tarpeisiin vastaten. Systeeminen malli tuo vahvasti esiin asiakkaan omaa ääntä, se perustuu suhdeperustaisuuteen ja vuorovaikutussuhteen luomiseen.

Neljässä tiimissä työskentelee 4 sosiaalityöntekijää ja 6 sosiaaliohjaajaa. Sosiaaliohjaajat kuuluvat ammatillisesti sosiaaliohjauksen tiimeihin, joissa on esimiehenä johtava sosiaaliohjaaja. Meillä on käytössämme kahtena päivänä viikossa perhepsykoterapeutti ja 80% terveydenhoitaja.

Jälkihuollon henkilöstö on kasvanut 7 sosiaalityöntekijällä ja 4 sosiaaliohjaajalla kevään 2019 aikana. Jälkihuolto kuuluu Idän aikuissosiaalityön kokonaisuuteen. Toimipisteemme sijaitsevat osoitteissa Sturenkatu 8 ja Malminkatu 3, mutta olemme muuttamassa syksyn aikana Sörnäisten rantatielle uusiin toimitiloihin.

Hakemukset ensisijaisesti Helsingin kaupungin rekrytointijärjestelmän kautta. Kirjallinen hakemus lähetetään: Helsingin kaupungin kirjaamo Sosiaali- ja terveysvirasto PL 10 00099 Helsingin kaupunki (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11 - 13).

Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.


Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


3400 e/kk