(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.8.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkaan lastensuojelun avohuollon sosiaalityöhön 1.10.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Kallion avohuollon lastensuojelun 2.tiimissä on 7 sosiaalityöntekijää ja johtava sosiaalityöntekijä. lisäksi Kalliossa toimii kaksi muuta avohuollon tiimiä.

Parityö on aina kuulunut työtapoihimme, tiimityön ja yhdessä tekemisen ohella. Työkavereiden tuki, ulkopuolinen ja säännöllinen työnohjaus sekä esimiehen säännölliset tapaamiset auttavat sinua eteenpäin.

Toimit asiakkaina olevien lasten vastuusosiaalityöntekijänä. Teet työtä asiakassuunnitelman mukaan, suunnittelet ja toteutat avohuollon tukitoimet ja arvioit niitä. vastaat kiireellisten sijoitusten ja huostaanottojen valmistelusta ja toteuttamisesta.

Jos et pelkää haasteita, olet hyvä verkostoitumaan ja tekemään yhteistyötä muiden toimijoiden kanssa ja haluat löytää erilaisia ratkaisuja perheiden kriiseihin on tämä juuri sopiva työ.

Etuina voit saada työsuhdematkalipun ja hakea työsuhdeasuntoa. Virastomme koulutustarjonta on laaja. Työajat ovat joustavat. Toimipaikkamme sijaitsee Hakaniemessä keskeisellä paikalla.


Hakemukset ensisijaisesti Helsingin kaupungin rekrytointijärjestelmän kautta. Kirjallinen hakemus lähetetään: Helsingin kaupungin kirjaamo Sosiaali- ja terveysvirasto PL 10 00099 Helsingin kaupunki (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11 - 13).

Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


kokemus lastensuojelun sosiaalityöstä