(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkaan Itäkadun lastensuojelun avohuollon sosiaalityöhön (ent. Itäkeskus 2) 1.1.2020 alkaen.

Tiimissä on seitsemän sosiaalityöntekijää ja johtava sosiaalityöntekijä. Työskentelemme Itäkadun perhekeskuksessa monitoimitiloissa.

Lastensuojelun avohuollon sosiaalityössä pyrimme tukemaan perheitä niin, että lasten asuminen kotona olisi mahdollista. Työ pohjautuu asiakassuunnitelmaan, jonka laatimisesta vastaa lapsen asioista vastaava sosiaalityöntekijä. Työhön liittyy myös erilaisten päätösten valmisteluja, verkostoyhteistyötä sekä osallistumista virka-aikaiseen päivystystyöhön.

Tarjoamme sinulle kaupungin monipuoliset työsuhde-edut, mm. työsuhdematkalippuedun, mahdollisuuden työsuhdeasuntoon sekä alennuksia liikunta-, kulttuuri-, ym. harrastusten parissa.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-1589-19. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Luemme eduksi


Aikaisemman kokemuksen lastensuojelun avohuollosta ja aluetuntemuksen.