(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Luona

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2019

Oletko sinä uusi sosiaalityöntekijämme, joka haluat työskennellä vastaanottokeskuksessamme kaikkien haavoittuvammassa asemassa olevien parhaaksi #luonaotteella, yhdessä tiimisi kanssa?

Asiakkaanasi sinulla ovat yksin tulleiden turvapaikanhakijoiden lisäksi perheet. Tarjoamme vastaanottokeskuksessa ensivaiheen vastaanottopalvelut turvapaikanhakijoille sekä edistämme heidän hyvinvointiaan turvapaikkaprosessin ajan. Roolisi sosiaalityöntekijänä on tässä työssä erittäin tärkeä.

Sosiaalityöntekijän työpäivät ovat vaihtelevia. Vastuullesi kuuluvat mm. asiakkaiden palvelutarpeiden kartoitus ja ohjaaminen tarvittavien palveluiden piiriin, psykososiaalisen tuen antaminen ja erilaisten lausuntojen tekeminen. Teet myös täydentävän vastaanottorahan päätöksiä. Et tee työtäsi yksin, vaan työsi on luonteeltaan tiimityötä ja yhteistyöverkostoosi kuuluukin Luonan moniammatillisen tiimin lisäsi viranomaisia ja muita sidosryhmiä.

Kiinnostuitko? Koska kyseessä on sosiaalityöntekijän tehtävä sinulla tulisi olla sosiaalihuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (817/2015 § 7) mukainen koulutus ja mielellään kokemusta aikuis- ja/tai lastensuojelun sosiaalityöstä. Voit olla myös loppuvaiheen opiskelija, jolloin tarjoamme sinulle neljä palkallista vapaapäivää kalenterivuodessa opiskeluun ja mahdollisuuden työskennellä halutessasi myös osa-aikaisesesti. Viihdyt Luonassa, jos olet työotteeltasi ratkaisukeskeinen, avoin, osaat haastaa ja rohkenet ajatella toisin. Lisäksi sinulla on vahva sisäinen palo kehittyä ammattilaisena joka päivä paremmaksi yksin ja yhdessä tiimisi kanssa. Tunnistatko itsesi? Jos kyllä, olet etsimämme uusi luonalainen!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monialaisen tehtäväkentän kehittyvässä ympäristössä, mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit, perehdytyksen ja koulutuksen tehtävään sekä kilpailukykyisen palkan. Meillä vastuu luonalaisista on nostettu osaksi vastuullisuusohjelmaamme. Ymmärrämme hyvinvoinnin merkityksen ja tuemme luonalaisia omissa hyvinvoinnin tavoitteissa eri tavoin. Haluatko kuulla meistä lisää? Käy kurkkaamassa urasivulta luonalaisten tarinoita ja lue lisää blogeistamme miten toteutamme asiakaslupaustamme ”oikeassa paikassa oikeaan aikaan” https://www.luona.fi/luonalaiset/uratarinat

Tehtävä on kokoaikainen, vakituinen ja sijaitsee Vantaalla. Mikäli kiinnostuit avoimesta tehtävästämme, jätäthän välittömästi hakemuksesi järjestelmäämme, sillä sopivan kandidaatin löytyessä voimme tehdä valintoja jo hakuajalla. Kerrothan hakemuksellasi minkälaisella aikataululla olisi käytettävissä tehtäväämme. Tehtävään voi hakea 1.9. 2019 saakka.