(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2019

Tehtävän kuvaus


Tule mukaan tiimiimme tekemään uudenlaista sosiaalityötä!

Haemme päivystysten sosiaalityön tiimiin sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkaan tekemään ja kehittämään virka-aikaista sosiaalipäivystystyötä. Työskentelet sosiaalihuollon asiantuntijana HUS:n Haartmanin ja Malmin päivystyspoliklinikoiden sekä päivystys- ja valvontaosastojen yhteydessä. Tiimimme on osa Helsingin kaupungin sosiaali- ja kriisipäivystystä.

Ensisijaisena tehtävänäsi on arvioida palvelutarveilmoituksia, joiden perusteella asiakkaan voi olettaa tarvitsevan kiireellistä sosiaalihuoltoa, ja käynnistää niiden perusteella tarvittavat kiireelliset palvelut. Työskentely päivystysten sosiaalityössä alkaa yleensä terveydenhuollon tai muun viranomaisen yhteydenoton perusteella. Teemme läheistä yhteistyötä HUS:n terveydenhuollon ammattihenkilöiden sekä sosiaalihuollon peruspalveluiden kanssa.

Työsi on itsenäistä, mutta saat aina tukea kollegoilta. Tarvittaessa teemme myös parityötä. Työskentelemme kahdessa vuorossa, ma-pe klo 8-16 ja 10-18. Työ alkaa heti hakuajan päätyttyä tai sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-1511-19. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.


Luemme eduksi


hyviä työyhteisötaitoja sekä kykyä toimia moniammatillisessa työyhteisössä.