(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme sosiaalityöntekijää määräaikaiseen virkaan Itäkeskuksen lastensuojelun avohuollon sosiaalityöhön ajalle 1.9.2019 - 12.1.2020 tai sopimuksen mukaan.

Itäkeskuksen lastensuojelun Itäkeskus 2 tiimissä on 7 sosiaalityöntekijää ja johtava sosiaalityöntekijä. Työskentelemme Itäkadun perhekeskuksessa ja sijaintimme on erinomainen kulkuyhteyksien, monitoimijaisen verkostoyhteistyön sekä palveluiden kannalta. Taustatyötiloissamme on työpiste jokaiselle työntekijälle ja työtiloja kehitetään koko ajan työntekijäystävällisemmiksi.

Tiimissämme on hyvällä huumorilla maustettu yhteishenki ja työtä tukevat rakenteet mm. esimiehen kanssa käytävät ohjauskeskustelut, tiimikokoontumiset, ulkoinen työnohjaus sekä parityöskentely. Tuemme sosiaalityön opintojen suorittamista ja osallistumme aktiivisesti opiskelijoiden harjoittelujaksojen ohjaamiseen. Lastensuojelun avohuollon sosiaalityössä pyrimme tukemaan perheitä niin, että lasten asuminen kotona olisi mahdollista. Työ pohjautuu asiakassuunnitelmaan, jonka laatimisesta vastaa lapsen asioista vastaava sosiaalityöntekijä. Työhön liittyy myös mm. erilaisten päätösten valmisteluja, verkostoyhteistyötä sekä osallistumista virka-aikaiseen päivystystyöhön.

Helsingin kaupungilla on monipuolinen koulutustarjonta sekä paljon erilaisia henkilöstöetuja. Työajan joustojen avulla sinulla on mahdollisuus sovittaa yhteen vapaa-aikasi ja perhe-elämäsi työn kanssa.

Ensisijaisesti lisätietoja antaa tiimin johtava sosiaalityöntekijä Eija Kuukasjärvi.

Tee hakemus ja tule tutustumaan loistavaan tiimiimme!

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Muussa tapauksessa kirjallinen hakemus lähetetään osoitteeseen: Helsingin kaupungin kirjaamo, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-1478-19. (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11-13).
Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Luemme eduksi


Aikaisemman kokemuksen lastensuojelusta, mutta huolehdimme joka tapauksessa perehdytyksestäsi tähän mielenkiintoiseen työhön.