(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme yhteistyökykyiseen ja innokkaaseen työryhmäämme oma-aloitteista ja asiakastyöstä kiinnostunutta sosiaalityöntekijää viransijaisuuteen. Tehtävä täytetään 19.8.2019 alkaen ja sijaisuus päättyy 31.12.2019.

Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu alle 18-vuotiaiden vammaisten, kehitysvammaisten ja autismin-kirjon lasten ja nuorten kanssa tehtävä sosiaalityö, joka sisältää palvelutarpeen kartoitusta ja arviointia, palvelusuunnitelmien tekemistä ja tarvittavien palvelujen järjestämistä sekä ohjausta ja neuvontaa.

Sosiaalityöntekijä työskentelee usein yhdessä asiakkaan, hänen perheensä sekä yhteistyökumppanien kuten kehitysvammapoliklinikan, lapsiperheiden kotipalvelun ja lastensuojelun työntekijöiden kanssa. Asiakkaita tavataan esimerkiksi kotikäynneillä, kehitysvammapoliklinikalla, oppilaitoksissa tai toimistolla. Työ sopii sinulle, joka pidät moniammatillisesta työstä lasten, nuorten ja perheiden parissa.

Vammaisten sosiaalityön Itäkadun perhekeskuksen toimipisteessä hoidetaan itäisen ja pohjoisen kaupunginosan alle 18-vuotiaiden henkilöiden vammaispalvelujen ja kehitysvammahuollon sosiaalityö sekä omaishoidon tuki. Toimipisteessä työskentelee neljä kehitysvammahuollon- ja vammaispalvelunsosiaalityöntekijää, viisi omaishoidon tuen sosiaaliohjaajaa, johtava sosiaalityöntekijä sekä toimistosihteeri.

Työ on liikkuvaa, ja meillä on liikkuvaan työhön soveltuvat työvälineet, kuten kannettava tietokone ja älypuhelin. Myös etätyön tekeminen sovitusti on mahdollista. Kannustamme osallistumaan koulutuksiin ja oman työn kehittämiseen. Tarjoamme ammattitaitoisen ja aktiivisen työryhmän tuen, mahdollisuuden kehittää palveluitamme sekä vaihtelevan työtehtävän.

Työpaikka sijaitsee Itäkeskuksessa kesäkuussa 2017 avatussa Itäkadun perhekeskuksessa hyvien liikenneyhteyksien äärellä.

Sijaisuus sopii hyvin esimerkiksi sijaiskelpoisille opiskelijoille, jotka haluavat tutustua vammaisten sosiaalityöhön.

Täytä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Luemme eduksi


Hyviä vuorovaikutustaitoja.