(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2019

Tehtävän kuvaus


Pitkäaikaisen sosiaalityöntekijämme siirtyessä eläkkeelle haemme sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkasuhteeseen Malmin lastensuojelun avohuollon sosiaalityöhön 1.11.2019 lukien.

Lastensuojelun sosiaalityöntekijä tekee erittäin merkityksellistä työtä toimien asiakkaina olevien lasten asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä. Työskentely pohjautuu lasten asiakassuunnitelmiin. Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluvat lastensuojelun avohuollon tukitoimien suunnittelu, toteutus ja arviointi yhdessä lasten ja heidän perheidensä kanssa. Sosiaalityöntekijä vastaa johtavan sosiaalityöntekijän ja työparin tukemana kiireellisten sijoitusten valmistelusta ja toimeenpanosta, sekä huostaanottojen ja sijaishuollon valmistelusta. Työ sisältää runsaasti verkostotyötä eri toimijoiden kanssa.

Tiimissämme on seitsemän sosiaalityöntekijää ja johtava sosiaalityöntekijä. Kokeneessa, erittäin ammattitaitoisessa ja toisia kohtaan avuliaassa työryhmässämme tehdään runsaasti parityötä, toistemme työtä kunnioittaen. Työn tukena on säännöllinen ryhmätyönohjaus ja johtavan sosiaalityöntekijän henkilökohtainen tuki. Käytettävissämme on myös Helsingin kaupungin juridinen tuki.

Työpaikkamme Malmin virastotalo sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella ja toimitilat ovat hyvät. Helsingin kaupunki tarjoaa työntekijöilleen työterveyshuollon palvelut, runsaasti koulutusmahdollisuuksia, henkilöstöetuja, työsuhdematkakortin ja tarvittaessa avustaa asunnon saannissa.
Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.


Luemme eduksi


Kokemuksen lastensuojelun sosiaalityöstä.