(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme uutta kollegaa lämminhenkiseen ja innostavaan tiimiimme 2.9.2019 alkaen tai kanssasi sovittavasta ajankohdasta lukien. Monitaitoisesta ja moniammatillisesta kokoonpanostamme löytyy asiakastyön ammattilaisten lisäksi mm. mentori, käytännönopettaja, työelämälähettiläs, sosiaalisen raportoinnin erityisasiantuntija ja kirjaamisvalmentaja. Tuemme toisiamme ihmisinä ja ammattilaisina, tiimissämme viihdytään hyvin.

Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Itäkeskuksessa, Itäkadun perhekeskuksessa. Palvelualueemme on Itä-Helsingissä. Keväällä 2019 palvelualueeseemme on liitetty uusia itäisen Helsingin alueita ja olemme saaneet lisää vakansseja. Perhekeskuksemme kokoaa lasten ja perheiden palveluja samaan taloon, jossa meillä on hyvä yhteishenki ja yhteistyö on toimivaa.

Tiimiin kuuluu lastensuojelun sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaaja aikuissosiaalityöstä, psykiatrinen sairaanhoitaja, 50% työajalla sosiaalityöntekijä ja psykologi perheneuvolasta sekä johtava sosiaalityöntekijä. Moniammatillinen tiimityö tuo asiakastyöhön mielekkyyttä ja joustavuutta niin asiakkaiden kuin työntekijöiden näkökulmasta.

Sosiaalityöntekijänä autat sosiaalityön keinoin lapsia ja heidän perheitään. Toimit vastuusosiaalityöntekijänä ja arvioit tuen ja palveluiden tarvetta yhdessä perheen ja muiden ammattilaisten kanssa. Työhön kuuluu myös virka-aikana tehtävää lastensuojelun päivystystyötä, jossa näet laajasti asiakastyömme alkuvaihetta ja pystyt tarjoamaan ensivaiheen tukea perheille.

Työ sopii sinulle, joka pidät monipuolisesta arviointi - ja auttamistyöstä lasten, nuorten ja perheiden kanssa. Tukenasi on työtä innolla kehittävä tiimi sekä toimivat rakenteet, kuten säännölliset tiimikokoukset, lähiesimiehen tuki ja ulkopuolinen työnohjaus. Yhdessä haluamme perehdyttää sinut uuteen työhön mahdollisimman hyvin ja tarjota tukea pitkin matkaa työhön oppiessasi. Hyvinvointi työssä on meillä tärkeää ja panostamme siihen muun muassa pitämällä tiimin yhteisiä rentoutushetkiä.

Tarjoamme kaupungin monipuoliset henkilöstöedut ja hyvät kouluttautumismahdollisuudet. Joustava työaika tukee työn suunnittelua ja jaksamista ja sinulla on mahdollisuus etätyöhön. Helsingissä saat työhön tarvittavaa tukea myös juridisista palveluista. Tarjoamme käyttöösi myös HSL:n työsuhdematkalipun, lounassetelit ja autamme tarvittaessa työsuhdeasunnon järjestymisessä. Otamme huomioon myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat. Henkilöstöetuihin voit tutustua lähemmin: helsinkirekry.fi

Haastattelut pidetään viikolla 28.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Muussa tapauksessa kirjallinen hakemus lähetetään osoitteeseen: Helsingin kaupungin kirjaamo, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-1291-19. (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11-13). Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.


Luemme eduksi


Hyviä vuorovaikutuksen ja dokumentoinnin taitoja.