(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme sosiaalityöntekijää virkaan lapsiperheiden palvelutarpeen arvioinnin ja tuen Maunulan yksikköön. Virkasuhde alkaa 1.7.2019 tai sopimuksen mukaan.

Maunulan moniammatilliseen arviointitiimiin kuuluu yhdeksän lastensuojelun sosiaalityöntekijää, sosiaaliohjaaja aikuissosiaalityöstä, psykiatrinen sairaanhoitaja, sosiaalityöntekijä ja psykologi perheneuvolasta (50%:n työajalla) sekä johtava sosiaalityöntekijä. Tiimimme on tunnettu hyvästä yhteishengestään ja se on ollut haluttu työpaikka. Moniammatillinen tiimityö tuo asiakastyöhön mielekkyyttä ja joustavuutta niin asiakkaiden kuin työntekijöiden näkökulmasta. Samoissa tiloissa Maunulan toimipisteessä työskentelevät myös mm. lastensuojelun avohuollon sekä perhetyön tiimit ja yhteistyö heidän kanssaan on ollut toimivaa. Työntekijämme siirtyessä talon sisällä toisiin tehtäviin, tiimissämme on nyt avoin sosiaalityöntekijän virka.

Sosiaalityöntekijänä arvioit lapsen ja perheen tukitoimien tarvetta yhdessä perheen ja muiden ammattilaisten kanssa. Toimit myös virka-aikana vuorollasi lastensuojelun päivystyksessä, joka on pääosin puhelimitse tehtävää asiakastyötä. Lapset ovat työmme keskiössä ja lapsilähtöisyyttä tukee käyttämämme tuen tarpeen arviointimalli.

Työ sopii sinulle, joka pidät moniammatillisesta arviointi - ja auttamistyöstä lasten, nuorten ja perheiden kanssa. Tukenasi on kehittämismyönteinen tiimi sekä toimivat rakenteet: säännölliset tiimikokoukset, lähiesimiehen tuki ja ulkopuolinen työnohjaus. Perehdytämme Sinut yhdessä uuteen työhön mahdollisimman hyvin ja tarjoamme tukea työhön oppiessasi.

Tarjoamme kaupungin monipuoliset henkilöstöedut ja hyvät kouluttautumismahdollisuudet. Joustava työaika tukee työn suunnittelua ja jaksamista ja sinulla on mahdollisuus etätyöhön. Helsingissä saat työhön tarvittavaa tukea myös juridisista palveluista. Tarjoamme käyttöösi myös HSL:n työsuhdematkalipun, lounaskortin sekä autamme tarvittaessa työsuhdeasunnon järjestymisessä. Otamme huomioon myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat.

Hakemukset ensisijaisesti Helsingin kaupungin rekrytointijärjestelmän helsinkirekry.fi kautta. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää osoitteeseen Helsingin kaupunki, kirjaamo, sosiaali- ja terveystoimiala, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-1236-19. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.


Luemme eduksi


Kokemusta lapsiperheiden parissa työskentelystä sekä hyviä vuorovaikutuksen ja dokumentoinnin taitoja.