(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkaan lapsiperheiden palvelutarpeen arviointiin ja tukeen, Vuosaaren työryhmään 1.7.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vuosaaressa, Itä-Helsingissä. Vuosaaren perhekeskus ja terveys- ja hyvinvointikeskus kokoaa samaan taloon lasten ja perheiden palveluja, ehkäisevistä palveluista erityispalveluihin.

Mukavaan ja rempseään tiimiimme kuuluu lastensuojelun sosiaalityöntekijöitä ja sosiaaliohjaaja, johtava sosiaalityöntekijä, sosiaaliohjaaja aikuissosiaalityöstä, psykiatrinen sairaanhoitaja sekä osa-aikaisina sosiaalityöntekijä ja psykologi perheneuvolasta.

Asiakkaamme ovat lapsia ja perheitä, joilla voi olla monien palvelujen tarvetta. Sosiaalityöntekijänä arvioit palvelujen ja tukitoimien tarvetta yhteistyössä muiden ammattilaisten kanssa. Toimit vastuutyöntekijänä arviointiprosessissa, jonka aikana lapsia ja vanhempia tuetaan moniammatillisesti ja ohjataan tarvittaviin palveluihin. Sosiaalityöntekijänä toimit vuorollasi myös päivystäjänä sekä annat ammatillista konsultaatiota. Tehtäviisi kuuluu myös tarvittaessa kiireellisen tai avohuollon sijoituksen valmisteleminen. Lapsikeskeistä työotettamme tukee Helsingin lastensuojelussa käytössä oleva tuen tarpeen arviointimalli.

Työ sopii sinulle, joka pidät intensiivisestä ja moniammatillisesta auttamistyöstä lasten, nuorten ja perheiden parissa. Tehtävässä tarvitset kykyä niin itsenäiseen toimintaan kuin työskentelyyn työparina, tiimissä sekä erilaisissa verkostoissa. Työtäsi tukee moniammatillinen ja auttavainen tiimi sekä toimivat rakenteet: säännölliset työryhmän kokoukset, lähiesimiehen tuki ja ulkopuolinen työnohjaus. Helsingissä saat työhön tarvittavaa tukea myös juridisista palveluista.

Vuosaaren perhekeskuksessa asiakkaita tavataan tapaamishuoneissa ja työntekijöille on oma taustatyötila. Asiakkaille tarjotaan mahdollisuus työntekijöiden tapaamisiin perheiden tarpeiden mukaan myös virka-ajan ulkopuolella. Joustava työaika tukee työn suunnittelua ja jaksamista. Tarjoamme kaupungin monipuoliset henkilöstöedut ja hyvät kouluttautumismahdollisuudet. Tarjoamme käyttöösi HSLn työsuhdematkalipun ja autamme tarvittaessa työsuhdeasunnon saamisessa.

Helsingin lastensuojeluun ja uusiin työnantajasivuihimme pääset tutustumaan tarkemmin ilmoituksen kohdasta "linkki lisätietoihin".

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimiala, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-1175-19. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.Luemme eduksi


Valmiutta moniammatilliseen yhteistyöhön sekä hyviä vuorovaikutus- ja dokumentointitaitoja.