(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme yhteistyökykyiseen ja positiiviseen työryhmäämme oma-aloitteista ja asiakastyöstä kiinnostunutta sosiaalityöntekijää vakituiseen virkaan. Tehtävä täytetään 01.09.2019 alkaen.

Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu yli 18-vuotiaiden vammaisten kanssa tehtävä sosiaalityö, joka sisältää vammaispalvelulain mukaisten palveluiden palvelutarpeen kartoitusta ja arviointia, palvelusuunnitelmien tekemistä ja tarvittavien palvelujen järjestämistä sekä ohjausta ja neuvontaa.

Pohjoisen toimipisteen 17 henkilön tiimiin kuuluu esimiehen lisäksi kehitysvammahuollon sosiaalityöntekijöitä, omaishoidontuen, kuljetuspalvelun ja asumisen tuen sosiaaliohjaajia, sekä toimistosihteereitä.

Jätä hakemuksesi ensisijaisesti helsinkirekry.fi kautta. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-1116-19, (Käyntiosoite Pohjoisesplanadi 11-13).
Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.


Luemme eduksi


3207, 07 e/ kk