(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme sosiaalityöntekijää sijaisuuteen ajalle 27.8.2019 - 31.12.2019 Idän nuorten sosiaalityön 2 tiimiin.

Tiimissämme työskentelee vakituisesti 10 sosiaalityöntekijää, 4 sosiaaliohjaajaa ja johtava sosiaalityöntekijä. Tiimin työtilat sijaitsevat Kontulassa, Ostoskuja 3, 1.krs. Tiimimme asiakkaat ovat 16-29 -vuotiaita.

Sosiaalityöntekijän tehtävänä on vastata nuorten kanssa tehtävästä sosiaalityöstä. Työhön sisältyy sosiaalihuoltolain mukaisen palvelutarpeen arviointien ja sosiaalityön suunnitelmien laatiminen, suunnitelmallinen ja tavoitteellinen työskentely nuorten ja nuorten verkostojen kanssa, ehkäisevästä ja täydentävästä toimeentulotuesta päättäminen sekä muu sosiaalityöhön kuuluva avuntarpeen arviointi ja asiakastyöskentely sekä rakenteellinen sosiaalityö.

Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen työn, mahdollisuuden työn kehittämiseen innostuneen tiimin kanssa sekä työnohjauksen. Tiimissämme on hyvä työilmapiiri, pitkäaikaiset ja osaavat työntekijät ja tarjoamme työhön hyvän perehdytyksen. Helsingin kaupungin monipuoliset henkilöstöedut, mm. työsuhdematkalippuetu ja ammattia tukeva koulutus, ovat käytettävissä.

Täytä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Luemme eduksi


kokemuksen aikuissosiaalityöstä sekä asiakastietojärjestelmä ATJ:n ja Helsingin palvelujärjestelmän tuntemuksen.