(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019

Tehtävän kuvaus


Sosiaalityöntekijä vammaisten sosiaalityön eteläiseen toimipisteeseen vakinaiseen virkaan.

Sosiaalityöntekijän asiakkaat ovat pääsääntöisesti kehitysvammaisia aikuisia, jotka asuvat perhehoidossa tai ryhmäkodeissa. Sosiaalityöntekijä vastaa vammaistyön perhehoidon kokonaisuudesta ja sen kehittämisestä yhdessä sosiaaliohjaajan ja johtavan sosiaalityöntekijän kanssa.

Vammaisten sosiaalityössä asiakkaana on monella eri tavalla vammaisia henkilöitä. Arvioimme heidän palveluntarvettaan, teemme palvelusuunnitelmia ja järjestämme mm. asumispalveluja, työ- ja päivätoimintaa sekä lyhytaikaishoitoa ja teemme vammaispalvelulain mukaisia päätöksiä. Tapaamme asiakkaitamme kotikäynneillä, ryhmäkodeissa, kehitysvammapoliklinikalla, oppilaitoksissa, työ- ja päivätoimintayksiköissä tai toimistolla. Sosiaalityö vammaispalveluissa on kokonaisvaltaista ja pitkäjänteistä.

Kehitysvammahuollon työryhmään kuuluu viisi sosiaalityöntekijää, kaksi sosiaaliohjaajaa sekä johtava sosiaalityöntekijä.

Toimitilat sijaitsevat Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskuksen kuudennessa kerroksessa. Työ on liikkuvaa, ja meillä on liikkuvaan työhön soveltuvat työvälineet, kuten kannettava tietokone ja älypuhelin. Myös etätyön tekeminen sovitusti on mahdollista. Kannustamme osallistumaan koulutuksiin ja oman työn kehittämiseen.

Työ alkaa 1.9.2019 tai sopimuksen mukaan.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Jätä hakemuksesi ensisijaisesti helsinkirekry.fi kautta. Kirjallinen hakemus lähetetään osoitteeseen: Helsingin kaupungin kirjaamo, Sosiaali- ja terveystoimiala, PL 10 ,00099 Helsingin kaupunki (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11 - 13). Kuoreen tunnus "7-1004-19".

Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.


Luemme eduksi


Erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja sujuvaa kirjoittamista.