Sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019

Tehtävän kuvaus


Helsingin sosiaali- ja terveystoimen lännen aikuissosiaalityön yksikköön kuuluu aikuisten ja nuorten sosiaalityön ja -ohjauksen tiimien lisäksi koko kaupunkia palvelevat kuntoutusohjaus, työkykyselvitys, kuntouttava työtoiminta, avotyötoiminta, Uusix-verstaat ja Pakilan työkeskus.

Haemme lännen aikuissosiaalityöhön määräaikaiseen virkaan sosiaalityöntekijää. Työ on mahdollista aloittaa jo 29.7.2019.

Lännen aikuissosiaalityössä toimii kaksi tiimiä. Tiimi 1: een kuuluu kolme sosiaalityöntekijää, neljä sosiaaliohjaaja, kaksi etsivän lähityön sosiaaliohjaajaa, yhdyskuntatyöntekijä sekä asukastilan ohjaaja sekä johtava sosiaalityöntekijä. Haettava tehtävä on tiimissä 1.

Tiimi 2: een kuuluu kolme sosiaalityöntekijää, neljä sosiaaliohjaajaa sekä kaksi kriisimajoitustyöryhmän sosiaaliohjaajaa sekä johtava sosiaalityöntekijä.

Sosiaalityöntekijän tehtävänä on sosiaalihuoltolain mukaisesti apua tarvitsevien yli 30-vuotiaiden helsinkiläisten kohtaaminen, palvelutarpeen arviointi ja suunnitelmallinen työskentely niin, että asiakkaiden yksilölliset tarpeet tulevat huomioiduksi. Tavoitteena on asiakkaan toimintakyvyn vahvistaminen ja itsenäisen selviytymisen tukeminen. Palvelutarpeen arvioinnin pohjalta tehdään sosiaalityön suunnitelma. Tarvittaessa teemme täydentävän ja ehkäisevän toimeentulotuen päätöksiä asiakassuunnitelmaan pohjautuen.

Arvostamme työntekijässä sitoutumista pitkäjänteiseen työskentelyyn, intoa aikuissosiaalityön kehittämiseen ja avointa sekä keskustelevaa työskentelyotetta.

Tarjoamme oman työhuoneen, liukuvan työajan, Helsingin kaupungin monipuoliset henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun, lounasedun ja liikuntapalveluita sekä mahdollisuuden kehittää omaa työtä ja työnkuvaa. Helsingin kaupunki tarjoaa monipuolista koulutusta ja tiimeillä on säännöllinen työnohjaus.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Luemme eduksi


Helsingin ATJ -järjestelmän ja Helsingin palvelujärjestelmän tuntemisen.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1269376
  • Työsuhde: Määräaikainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki