(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme sosiaalityöntekijän sijaista lastensuojelun avohuollon sosiaalityöhön. Palvelussuhde alkaa 1.6.2019 ja kestää vuoden.

Itäkadun uusi perhekeskus sijaitsee keskellä vilkasta urbaaniympäristöä nopean kulkuyhteyden päässä. Siellä saat työskennellä uudistuneissa monitoimitiloissa, yhdessä muiden lapsiperheiden palveluiden toimijoiden kanssa.

Monipuolinen tehtäväkenttämme tarjoaa hienon mahdollisuuden kehittyä lastensuojelun ammattilaisena. Tehtävä sopii sinulle, jos nautit pitkäjänteisestä työskentelystä asiakkaiden kanssa etkä pelkää haasteita. Sinua kiinnostaa asiakkaiden tilanteisiin erilaisten ratkaisujen etsiminen yhdessä asiakkaan ja verkostojen kanssa.

Itäkadun avohuollon lastensuojelun tiimeissä on 7-8 sosiaalityöntekijää ja johtava sosiaalityöntekijä. Asiakasmäärät vaihtelevat, tällä hetkellä meillä on keskimäärin 30 asiakasta sosiaalityöntekijää kohden. Sinulla on mahdollisuus työskennellä itsenäisesti tai tarvittaessa myös parin kanssa. Työn tukena tarjoamme säännöllisen tiimityönohjauksen ja lähiesimiehen henkilökohtaisen konsultaation. Käytettävissäsi on myös omien lastensuojeluun perehtyneiden juristiemme tuki.

Toimit asiakkaana olevien lasten asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä. Työ pohjautuu asiakassuunnitelmaan. Tehtäviisi kuuluu avohuollon tukitoimien suunnittelu, toteutus ja arviointi yhdessä asiakkaan kanssa. Lisäksi vastaat kiireellisten sijoitusten valmistelusta ja toteuttamisesta sekä huostaanottojen ja sijoitusten valmistelusta.

Tarjoamme sinulle monipuoliset koulutusmahdollisuudet ja henkilöstöedut. Voit myös saada työsuhdematkakortin ja hakea työsuhdeasuntoa. Työajan joustojen avulla sinulla on mahdollisuus sovittaa yhteen vapaa-aikasi ja perhe-elämäsi työn kanssa.


Hakemukset ensisijaisesti Helsingin kaupungin rekrytointijärjestelmän kautta. Kirjallinen hakemus lähetetään: Helsingin kaupungin kirjaamo Sosiaali- ja terveysvirasto PL 10 00099 Helsingin kaupunki (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11 - 13).

Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Luemme eduksi


Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä hyvää kirjallista ilmaisukykyä.