Sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019

Tehtävän kuvaus


Tule mukaan tiimiimme tekemään uudenlaista sosiaalityötä!

Haemme päivystysten sosiaalityön tiimiin sosiaalityöntekijää viransijaisuuteen tekemään ja kehittämään virka-aikaista sosiaalipäivystystyötä. Työskentelet sosiaalihuollon asiantuntijana HUS:n Haartmanin ja Malmin päivystyspoliklinikoiden sekä päivystys- ja valvontaosastojen yhteydessä. Tiimimme on osa Helsingin kaupungin sosiaali- ja kriisipäivystystä.

Ensisijaisena tehtävänäsi on arvioida palvelutarveilmoituksia, joiden perusteella asiakkaan voi olettaa tarvitsevan kiireellistä sosiaalihuoltoa, ja käynnistää niiden perusteella tarvittavat kiireelliset palvelut. Työskentely päivystysten sosiaalityössä alkaa yleensä terveydenhuollon tai muun viranomaisen yhteydenoton perusteella. Teemme läheistä yhteistyötä HUS:n terveydenhuollon ammattihenkilöiden sekä sosiaalihuollon peruspalveluiden kanssa.

Työsi on itsenäistä, mutta tukea kollegoilta on aina tarjolla. Tarvittaessa teemme myös parityötä. Työskentelemme kahdessa vuorossa, ma-pe klo 8-16 ja 10-18. Työ alkaa heti hakuajan päätyttyä tai sopimuksen mukaan.

Myös kesälomansijaisuus tulee kysymykseen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Luemme eduksi


oma-aloitteisuuden ja kehittämismyönteisyyden.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1267136
  • Työsuhde: Määräaikainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 22.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki