(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Attendo

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2019

Etsimme Attendon perhehoidon yksikköön Helsinkiin

SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ

Attendon perhehoitopalvelut toimii lastensuojelun perhehoidon kehittäjänä Suomessa. Haluamme olla mukana tarjoamassa vaikuttavampaa ja inhimillisempää perhehoitoa valtakunnallisesti. Tarjoamme kunnille ja sosiaalitoimille kokonaisvaltaisen perhehoitopaketin. Palveluumme sisältyy perheiden rekrytointi, valmennus ja tukipalvelut. Kannamme vastuun sijaisperheiden kouluttamisesta, työnohjauksesta ja muista tukipalveluista koko hoitosuhteen ajan. Haluamme toimia kuntien kumppanina perhehoidon järjestämisessä ja organisoimisessa.

Hakijalta edellytämme sosiaalityöntekijän koulutusta, aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä lastensuojelun kentällä, hyviä sosiaalisia taitoja, verkostoitumiskykyä sekä reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen, markkinointihenkinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Hakijalta edellytämme B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Tarjoamme viihtyisän työn uudella toimistollamme hyvien kulkuyhteyksien päässä. Käytössämme on myös mm. Smartum -liikuntaedut. Työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Mikäli monipuolinen työ perhehoidossa kiinnostaa, lähetä hakemus ja ansioluettelosi pikaisesti mutta viimeistään 19.5.2019 mennessä osoitteeseen: mira.hintsala@attendo.fi. Huom! Alamme haastattelemaan hakijoita jo hakuaikana. Aloitus sopimuksen mukaan tai kesälomien jälkeen.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse perhehoidon palvelupäällikkö Mira Hintsala: mira.hintsala@attendo.fi.