(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkaan lastensuojelun avohuollon sosiaalityöhön 13.5.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Itäkadun avohuollon lastensuojelun Kivikko 1 tiimissä on 7 sosiaalityöntekijää ja johtava sosiaalityöntekijä. Asiakasmäärät vaihtelevat, tällä hetkellä meillä on keskimäärin hieman yli 30 asiakasta sosiaalityöntekijää kohden. Painotamme tiimityöskentelyä, parityötä sekä esimiehen kanssa käytäviä ohjauskeskusteluja asiakastyön tukena. Työyhteisössä tuemme sosiaalityön opintojen suorittamista ja osallistumme sosiaalityön opiskelijoiden harjoittelujaksojen ohjaamiseen. Tiimissämme on keskusteleva sekä avoin ilmapiiri ja panostamme yhteisvastuullisen työotteeseen.

Toimit asiakkaana olevien lasten asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä. Työ pohjautuu asiakassuunnitelmaan. Tehtäviisi kuuluu avohuollon tukitoimien suunnittelu, toteutus ja arviointi yhdessä asiakkaan kanssa. Lisäksi vastaat sijoitusten valmistelusta ja toteuttamisesta yhdessä työparin ja esimiehen kanssa. Tehtävä sopii sinulle, jos nautit pitkäjänteisestä työskentelystä asiakkaiden kanssa etkä pelkää haasteita. Sinua kiinnostaa asiakkaiden tilanteisiin erilaisten ratkaisujen etsiminen yhdessä asiakkaan ja verkostojen kanssa.

Tarjoamme sinulle monipuoliset koulutusmahdollisuudet ja henkilöstöedut. Voit myös saada työsuhdematkakortin ja hakea työsuhdeasuntoa. Työajan joustojen avulla sinulla on mahdollisuus sovittaa yhteen vapaa-aikasi ja perhe-elämäsi työn kanssa. Toimipisteemme sijaitsee Itäkeskuksessa, erinomaisten kulkuyhteyksien varrella.

Jätä hakemus ensisijaisesti helsinkirekry.fi kautta. Kirjallinen hakemus lähetetään: Helsingin kaupungin kirjaamo, Sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-886-19. (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11 - 13).

Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Luemme eduksi


Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä paineensietokykyä.