(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Sosiaalityöntekijä

Työavain 2-290-19
Vakinainen virkasuhde
Hakuaika päättyy 30.04.2019 kello 15:45
Espoon keskuksen lastensuojelu , Kamreerintie 7, 2. kerros 02770 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut/Lapsiperheiden sosiaalipalvelut
Sosiaalityö

Tehtävän kuvaus: Haemme Espoon keskuksen lastensuojeluun sosiaalityöntekijää vakituisen virkaan 13.5.2019 alk. tai sopimuksen mukaan. Espoon keskuksen lastensuojelu on reipas ja monikulttuurinen asiantuntijaorganisaatio, joka on tunnettu myös ensiarviointityöskentelyn kehittämisestä ("Ahma"). Vuoden 2019 alusta olemme aloittaneet työskentelyn systeemisen lastensuojelun mallin mukaisesti, jossa tiimien tukena työskentelee perheterapeutti. Työssämme pidämme tärkeänä sitä, että asiakkaan oma prosessi olisi katkeamaton ensimmäisestä yhteydenotosta alkaen ja asiakas saa tarvitsemansa palvelut oikea-aikaisesti. Työyhteisössämme työskentelee tällä hetkellä 15 sosiaalityöntekijää, 8 sosiaaliohjaajaa, toimistosihteeri ja toimistotyöntekijä. Työyhteisöä johtaa kaksi johtavaa sosiaalityöntekijää yhdessä johtamisen periaatteella. Vuoden 2019 aikana meillä aloittaa kolmas johtava sosiaalityöntekijä. Lastensuojelun avohuollon sosiaalityöntekijän työtehtäviin kuuluvat päivystys/ensiarviointi, lastensuojelulain ja sosiaalihuoltolain mukaiset palvelutarpeen arvioinnit, lasten ja perheiden ohjaus ja neuvonta, lastensuojelun avohuollon suunnitelmallinen sosiaalityö, päätöksenteko sekä sijoitusprosessit. Työntekijöille ovat tarjolla esimiehen, tiimin, työyhteisön ja työnohjaajan tuki. Teemme työtä työpareina. Olemme luoneet positiivisen työilmapiirin, olemme joustavia, välittäviä ja huumorintajuisia. Meillä on vuosittain työn kehittämispäiviä ja työhyvinvointitoimintaa. Tämän lisäksi Espoo tarjoaa erilaisia työsuhde-etuja. Sosiaalityön opiskelijalla on mahdollisuus 3 kuukauden palkalliseen opintovapaaseen gradun kirjoittamista varten. Autamme myös asunnon hakemisessa. Jos olet kiinnostunut työpaikasta, jossa kaikki päivät ovat erilaiset, voit nähdä koko lastensuojelun kirjon ja saat tehdä työtä, jolla on merkitystä - hae meille! Jäämme odottamaan hakemustasi. Otamme huomioon myös loppuvaiheen opiskelijoiden hakemukset.


Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään hyviä asiakastyön ja tiimityön taitoja, vuorovaikutustaitoja.

Arvostamme kielitaitoa ja kokemusta lasten ja perheiden kanssa tehtävästä työstä.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 3507,00 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 15 min / viikko


Lastensuojelu on osa perhe- ja sosiaalipalveluja. Pidämme tärkeänä asiakaslähtöisyyttä, varhaista tukea ja moniammatillista työskentelyä. Kehitämme lastensuojelua yhdessä asiakkaiden ja muiden perhepalvelujen toimijoiden kanssa. Espoo on savuton työpaikka. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Johtava sosiaalityöntekijä Riina Mattila
050 544 6005
etunimi.sukunimi@espoo.fi

Johtava sosiaalityöntekijä Natalja Ugbah
043 826 5238
etunimi.sukunimi@espoo.fi