(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme sosiaalityöntekijää vakituisen virkaan Laakson päihdepoliklinikalle. Virka täytetään 1.7.19 lukien tai sopimuksen mukaan.

Laakson päihdepoliklinikka kuuluu Helsingin kaupungin terveys- ja päihdepalveluihin. Päihdepoliklinikan sosiaalityöntekijä työskentelee osana moniammatillista tiimiä sosiaalipalveluiden, etuuksien ja kuntoutuksen asiantuntijana. Helsingin päihdepoliklinikoilla toteutetaan toipumisorientaation mukaista hoitoa ja kuntoutusta. Kiinnostuksen mukaan sosiaalityöntekijä voi osallistua myös hoidollisten tai toiminnallisten ryhmien ohjaamiseen.

Helsingin psykiatria- ja päihdepalveluissa on aloitettu tekemään keväällä 2018 sosiaalihuoltolain mukaista sosiaalityötä päihdepoliklinikalla hoidossa oleville asiakkaille. Päihdepoliklinikan sosiaalityöntekijä tekee sosiaalihuoltolain edellyttämiä tehtäviä ja niihin liittyvää päätöksentekoa, muun muassa palvelutarpeen arvio, täydentävä ja ehkäisevä toimeentulotuki, kuntouttavan työtoiminnan polut. Kiinnostus ja innostus pitkäjänteistä, kuntouttavaa, sosiaalityön työkaluja monipuolisesti hyödyntävää sosiaalityötä kohtaan on tehtävän menestyksellisen hoitamisen kannalta tärkeää.

Tarjoamme kaupungin hyvät henkilöstöedut. Niistä lisää löydät alta kohdasta linkki lisätietoihin.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-860-19. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja ja aikuissosiaalityön tuntemusta sekä kokemusta päihde- ja/tai mielenterveystyöstä.