(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä
Mänttä-Vilppula | TAIDEKAUPUNKI

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Huom! Hakuaikaa jatkettu 5.5.2019 klo 18 asti. Aiemmin tulleet hakemukset otetaan huomioon.

Haemme vakituiseen virkasuhteeseen

SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ

Tehtävänäsi on

koko lapsiperheiden sosiaalityö ennaltaehkäisevistä palveluista lastensuojelun sijaishuoltoon sekä jälkihuolto. Käytännössä tämä tarkoittaa vastuuta lapsiperheiden palvelutarpeen arvioinnista sekä lastensuojelun asiakasprosessin etenemisestä ja sen kuluessa tehtävistä päätöksistä. Hoidat vankkumattomalla otteella erityisesti lastensuojelulaissa vastaavalle sosiaalityöntekijälle määritellyt tehtävät sekä tarvittaessa sosiaalihuoltolain mukaiset lapsiperheiden palvelut ja niihin liittyvät päätökset. Mänttä-Vilppula ja Juupajoki muodostavat sote-yhteistoiminta-alueen, jossa vastuukuntana on Mänttä-Vilppula. Sijoituspaikkasi on Mänttä-Vilppula.

Edellytämme sinulta

lain sosiaalihuollon ammattihenkilöistä (2015/817) 7§:n mukaista oikeutta harjoittaa sosiaalityöntekijän ammattia sekä lain 504/2002 mukaisen rikostaustaotteen esittämistä ennen virkaan valitsemista. Arvostamme työkokemustasi lastensuojelusta ja/tai lapsiperheiden palveluista. Lisäksi lastensuojelun kokonaisuuksien hallinta, työtä pelkäämätön oma-aloitteisuus sekä hyvät vuorovaikutustaidot ovat sinun vahvuuksiasi. Sinulle sosiaalityön verkostot ovat luontainen toimintaympäristö ja asiakastilanteissa olet vahvasti ja lämpimästi läsnä. IT-osaamisesi on ajan tasalla ja työhön liittyvät tietojärjestelmät ja tietojenkäsittelyohjelmat tuttuja. Eikä muuten haittaa, mikäli suhtaudut asioihin ilon ja huumorin kautta. Se auttaa sinua selviämään haastavista ja työntäyteisistä päivistä.

Tukenasi

olevassa tiimissä työskentelee johtava sosiaalityöntekijä, lapsiperheiden sosiaalityöntekijä, lastenvalvoja-sosiaalityöntekijä, sosiaaliohjaaja ja viisi perhetyöntekijää. Lisäksi arvostamme asiantuntijuuttasi ja tietämystäsi kaikessa tekemisessämme. Meillä osaamisesi kehittyy ja pääsee esille. Idearikkaus, luovuus ja vastuullisuus eivät ole vain sinun hyveitäsi - meillä ne kumpuavat aina kaupungin strategiasta asti. Henkilöstöetuinamme olevat kulttuuri- ja liikuntasetelit, lounasruokailun tuki, kaupungin työntekijöille ilmaiset liikuntapaikat sekä työyksiköiden oma tyky-toiminta edesauttavat hyvinvointiasi niin töissä kuin vapaalla.

Viran ehdot

määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Palkkauksen perustana toimii kaupungin työn vaativuuden arviointijärjestelmä. Virkasuhteeseen sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Lisätietoja kaivatessasi voit kääntyä palvelujohtaja Alli Ruuhilehdon, 050 501 0400 tai johtava sosiaalityöntekijä Raili Lindén-Hakasen, 044 797 2005 puoleen.

Tartu haasteeseen!

Kevät on loistava aika liittyä iloiseen ja osaavaan joukkoomme. Täytä hakemus sunnuntaihin 5.5.2019 klo 18.00 mennessä sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Tavataan Taidekaupungissa työhaastattelun merkeissä!